Robot pool

#indlægget indeholder reklame/affilliatelinks

Foråret er på vej, du ved at Poolen har stået længe nu, den er godt beskidt. Det er det samme trælse projekt hvert evig eneste år – poolen skal rengøres. Men har du nogen sinde overvejet en rengøringsrobot? Der findes et hav af forskellige robotter til rengøring af pools, og vi vil her hos Robotuniverset, tage jer igennem en masse tanker omkring de forskellige robotstøvsugere til pools. Så er du træt af at gøre poolen ren hele tiden, og vil du gerne spare besværet på en billig måde, så syntes vi 100% at i lige skal læse med her.

Robotstøvsuger til pool

Er du også træt af at skulle gøre poolen ren hele tiden, og vil du egentlig bare gerne sidde med bene oppe, mens du nyder en anden gør din pool ren? Jamen, så syntes vi hos Robotuniverset klar at du skal få anskaffet dig en robotstøvsuger til pools. Med sådan en robot pool, kan du nemt og enkelt tilslutte robotten, og den vil på et par timer rengøre din pool. Helt ærligt.. Nemmere bliver det ikke. Vi vil her komme ind på hvilke robotstøvsugere til pools som vi, hos Robotuniverset anbefaler. Er der spørgsmål er du også mere end velkommen til at deltage i vores Robot debat, hvor alle har lov til at stille sine spørgsmål, omhandlende alle mulige forskellige robotter.

Pool robot frisbee fx2

Du har sikkert set en pool robot frisbee fx2 hos en ven, eller ved naboen. Dette er der en speciel grund til, det er nemlig en af de mest almindelige rengøringsrobotter til swimmingpools. Grunden til at en Pool robot frisbee fx2, er så udbredt blandt alle danskere er ret simpel. Det er en af de billigste måder at få rengjort sin pool, og i og med den er så billig som den er, så er det bare et sikkert valg hos de danske forbrugere. Vi hos Robotuniverset anbefaler da også, at man tager et kig på en Pool robot frisbee fx2, da det som sagt virkelig er en effektiv og lækker robot, og så til en super fin pris. 
pool robot frisbee fx2

En pool robot frisbee fx2 har et utrolig rart og fint design, og fylder ikke særlig meget, at have stående i vinterperioden. Dette er også noget, som spiller meget ind, når vi hos Robotuniverset kigger ind på hvilke pool robot som vi anbefaler vores læsere. 

Men hvorfor en pool robot frisbee fx2 tænker du nok. Jo. Vi anbefaler klart en pool robot frisbee fx2 til alle vores læsere, som der har en mindre pool, Frisbee har en maks rengørings overflade på 25m², og den køre selv hen til kanten af poolen, når batteriet løber tør. Med robottens smarte design, er det nemt og enkelt, at gribe fat i robotten, tømme den, og sætte den ned i poolen igen. På den måde, er du hele tiden sikret en ren og lækker pool.
Denne pool robot frisbee fx2 har en filterkapacitet på 42 l/min, og filterbakken er nem og hurtigt at rengøre.
Det skal også lige siges, at der medfølger adapter samt ledning til at oplade batteriet.

Andre Pool robotstøvsugere

Som i kan se, er vi fuldstædig vild med robot frisbeen fx2. Dog har den også nogle begrænsninger, og vi ser bare at flere og flere danskere begynder at få større pools, og så er det bare nødvendigt med en større robot. Derfor vil vi her komme med anbefalinger omkring hvilke andre pool robotstøvsugere, som vi anbefaler. Du vil her under, komme til at se nærmere på en fantastisk Bestway aquarover pool rengøringsrobot, en robot poolraptor, og til slut en Pool robot Scooby. Alt sammen vil du kunne læse mere mere om, her under.

 

 

Bestway Aquarover Pool Rengøringsrobot

Med en Aquarover pool rengøringsrobot fra mærket Bestway, får du virkelig en god robot rengøringsrobot, for pengene. Med dens enkelte og unikke design, er dette robotten som lige har det ekstra, i forhold til tidligere nævnte fx2 robot frisbeen. Denne Bestway aquarover pool rengøringsrobot kan rengøre op til 45 m² på en enkel rengøring, og derfor er denne robot virkelig alle pengene værd, hvis man har en pool på størrelsen omkring de 45 m² i diameter. 

Bestway aquarover pool rengøringsrobot

Hvorfor så vælge en Bestway aquarover pool rengøringsrobot tænker du nok? Jo nu skal du høre: Denne fantastiske robot, har så meget at give af, den er garanti for at du får en ren swimmingpool, som både du og ungerne kan bade i hele sommeren. Robotten kan tænde og slukke efter eget ønske, så hvis man ved, at man får gæster kl 18, så kan man tænde den 2 timer før, og vide at man kommer ud til en fuldstædnig ren pool. Den har lige sugeevnen, som der er en tand bedre end frisbeem, og derfor skal man overveje hvor beskidt ens pool normalt bliver, og hvor stort ens behov egentlig er. Vi anbefaler denner robotrengøringsmaskine, til alle som der har en pool omkring de 45 m2.

Robot Poolraptor

Hvis du er ejer af en lidt større pool end naboen, og du gerne vil have en robot cleaner som du med garanti bliver glad for, så skal du 100% prøve at købe en Robot Poolraptor. En Robot Poolraptor har mange enestående funktioner, og dem vil vi lige nævne her:

  • Rengøring på helt op til 200 m2
  • Kan styre/kontrolleres via smartphone
  • Gennem dens avancerede computerkontrollerede styresystem kan den rengøre poolens sider, bund og vandlinje helt automatisk
  • Den filtrere vandet, så det er nu ikke nødvendigt at skifte vandet i poolen. Den rengøre simpelthen så grundigt, at der ingen bakterier eller snavs kan nærme sig poolen, uden at blive fjernet af Robot Poolraptoren.
  • Den kan ikke køre over poolkanten
  • Medfølger en 18 meter lang flydekabel

Robot Poolraptor

En Robot Poolraptor har bare så meget energi at give af sig. Den har noget af det nyeste robotteknologi, inden for robot rensere. Vi hos Robotuniverset ved i hvertfald godt, hvilken pool robot, som vi vil have, hvis vi havde en pool på 200 m2. 

For at opsummere denne skønne skønne maskine, så er den til dig, med en lidt større pool. Du vil med denne maskine, ikke være nødsaget til at skifte vandet, da dens utrolige sugeevne, sagtens kan rengøre en hel pool, og samtidig filtrere vandet. Alt dette kan en Robot Poolraptor klare, alt mens du slår græsset, eller sidder og nyder solen. 

 

Spørgsmål til Robot pool rengøringsrobotter?

Hvis du skulle have spørgsmål, så er du mere end velkommen til at stille dem i vores Robot debat – Her vil vi hos Robotuniverset, eller andre læsere besvare netop dine spørgsmål, så godt som vi overhovedet kan. Vi håber at du nød vores guide, og blev inspireret til din næste rengøringsrobot til poolen. 

På gensyn – Robotuniverset