Debat

Robot debat

Her kan du stille dit spørgsmål, omhandlende robotplæneklippere, robotstøvsugere, robotgulvvaskere mm. Hvis du gerne vil vide hvilken reservedel du skal bruge, fordi din børst er knækket, eller hvor oftest man skal forvente at skifte blade på sin robotplæneklipper eller noget helt 3. Så er dette forumet til dig.

Stil dit spørgsmål her under – vi læser det hurtigt igennem og godkender det. Derefter er det muligt for alle at se spørgsmålet, og svare på det. Vi glæder os til en god debat.

HUSK EN GOD TONE, OG AT ALLE ER VELKOMMEN MED DERES ERFARINGER OG BEDØMMELSER.

2 kommentarer

 • Otto

  Hej Robotuniverset.
  Først og fremmest, syntes jeg at det er et mega fedt univers, og jeg glæder mig til at der kommer endnu mere tekst, og flere artikler.

  Jeg overvejer at købe en robotplæneklipper, men hvor svært er det at grave afgrænsningskablet ned? Det er kun det som der er mit store issue.

  Jeg glæder mig til at høre fra jer.

  • admin

   Hej Otto.

   Tak for ordene, vi glæder os også til at præsentere endnu flere artikler og indlæg i fremtiden.

   Du skal IKKE være nervøs, når det omhandler afgræsningskablet. Vores erfaring er, at det er super nemt, og at man som sådan egentlig ikke behøver at frygte det. Det er jo mellem 1-20 cm kablet skal graves ned, og det kan man super nemt klare med en god spade. Der går ligeledes nogle uger, hvor græsset groer, og så kan INGEN se at du har gravet kablet ned.

   Jeg håber at det gav svar på dit spørgsmål 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.