iRobot

#indlægget indeholder reklame/affilliatelinks

iRobot er et mærke som vi hjemme i de danske hjem, oftes ser. iRobot blev grundlagt i 1990, og allerede samme år, begyndte salget at tage fart. Nu findes den Amerikanske robotstøvsuger, hjemme i mange danskeres hjem, og det er ikke uden grund.

iRobot levere nemlig et utrolig solidt stykke håndværk, og deres styresystemer er som regel et lille skridt foran konkurrenterne. Som regel er deres produkter også en smule dyrere, men hvis det betyder at produktet virker 2-4 år længere, så er det med garanti penge, som der er givet rigtig godt ud.

Robotuniverset har kigget på forskellige produkter fra iRobot, og fundet nogle af de produkter som vi finder utrolig inspirerende, og som vi bare må dele med vores fantastiske læsere. Vi linker også længere nede til forhandlere, hvor du selv kan finde den iRobot som du ønsker. Måske du kan blive inspireret, og til sidst ender ud med at købe en iRobot. I denne artikel, vil vi beskrive nogle forskellige produkter fra iRobot, men også fortælle lidt om deres historie, og hvorfor vi hos Robotuniverset er blevet så forelsket, i lige netop iRobot.

iRobot robotstøvsuger – Roomba i3+ 

Denne fine Roomba i3+ robot fra iRobot, er til dig som der gerne vil forkæles med en af de bedste robotstøvsugere på markedet. Med enkelte tryk, kan du med din telefon starte, stoppe og styre din robotstøvsuger. Med dens utrolige styresystem, husker den tidligere ruter, og du kan derfor selv bestemme hvordan robotten skal kører rundt i hjemmet

iRobot robotstøvsuger – Roomba i7 

Med en Roomba i7150 er du altid i sikre hænder. Denne robot kører op til 75 minutter pr opladning, den har wifi, så det betyder at du kan starte og stoppe den, siddende på sofaen. Den er i sær god til dyrehår, og ligeledes rigtig snavsede steder. Den har nemlig et indbygget styresystem, som kan analysere rummet, og når der er en større plet end normalt, suger den endnu hårdere, og sikre sig at snavset forsvinder, inden den forlader området. 

Hvem er iRobot

iRobot er et Amerikansk firma, som siden 1990 har designet og produceret robotstøvsugere. I sær i starten af år 2000 tog danskerne iRobot til sig, og siden da har salget bare været opadgående. Trods de mange konkurrenter, som der findes i denne branche, så vender flere og flere bare tilbage til iRobot. Man kan finde nogle af vi bedste styresystemer hos iRobot, og teknologien har også udviklet sig så meget, at man kan styre de fleste nyere modeller med sin smartphone. 
I dag har iRobot solgt over 30 millioner robotter på verdensplan, og er et af de førende robotvirksomheder i hele verden. 
Virksomhedens robotter har løst mysterier om Den store pyramide i Giza, fundet skadelig olie under havets overflade i Den Mexicanske Golf samt reddet tusindvis af liv i konflikt- og kriseramte områder verden over. Selv Nasa har haft fat i iRobot, ikke for at støvsuge på månen, men iRobot var inspirationskilde til de første Micro Rovers, der blev brugt af NASA, og som ændrede rumfart for altid. Serien Roomba var den første praktiske rengøringsrobot, der banede vejen for en helt ny rengøringskategori i private hjem. Og som nævnt tidligere så er iRobot virkelig en virksomhed som levere fantastiske robotter, til en stabil pris. 

Billige robotstøvsugere fra iRobot

Er du på udkig efter en billig robotstøvsuger, med det nyeste teknologi. Samtidig med at du kan være sikker på at den holder i flere år. Så råder vi til at du køber en iRobot robotstøvsuger. 
Grunden til dette er at du sagtens kan finde robotstøvsugere til en pris på omkring 2.000 kr, men så er kvaliteten også derefter. Med en iRobot, kan du finde utrolig mange fede robotstøvsugere til omkring de 3-6000. Skulle det lyde dyrt i nogles øre, så skal man bare vide, at man virkelig får kvalitet for pengene. 

iRobot: Målrettet rengøring

Med en iRobot robotstøvsuger, får du målrettet rengøring. Det betyder at du kan inddele dine rum, og sige via din smartphone, hvor robotten må rengøre, og hvor den ligeledes IKKE må rengøre. 
Dette er noget af den nyeste teknologi, som iRobot har udviklet. For at være helt ærlig, så er vi hos robotuniverset fuldstændig blæst bagover med denne teknologi, og det er også derfor vores kærlighed til iRobot er så stor.  Du kan læse mere mere om app’en, og hvilke fordele du får, ved at købe en iRobot robotstøvsuger. 
iRobot Home App

iRobots produktlinje

Robot har en række produkter, der inkluderer robotstøvsugere, robotmoppe og robotter til vedligeholdelse af haven. Deres mest kendte produkt er Roomba-serien af robotstøvsugere, der er udstyret med avanceret teknologi, der gør det muligt for robotten at rengøre effektivt og automatisk.

I alt har iRobot et bredt udvalg af produkter, der er designet til at gøre livet nemmere for mennesket, mens de samtidig tager sig af de opgaver, som de fleste af os meget gerne vil undgå.