iRobot

#indlægget indeholder reklame/affilliatelinks

iRobot er et mærke som vi hjemme i de danske hjem, oftes ser. iRobot blev grundlagt i 1990, og allerede samme år, begyndte salget at tage fart. Nu findes den Amerikanske robotstøvsuger, hjemme i mange danskeres hjem, og det er ikke uden grund.

iRobot levere nemlig et utrolig solidt stykke håndværk, og deres styresystemer er som regel et lille skridt foran konkurrenterne. Som regel er deres produkter også en smule dyrere, men hvis det betyder at produktet virker 2-4 år længere, så er det med garanti penge, som der er givet rigtig godt ud.

Robotuniverset har kigget på forskellige produkter fra iRobot, og fundet nogle af de produkter som vi finder utrolig inspirerende, og som vi bare må dele med vores fantastiske læsere. Vi linker også længere nede til forhandlere, hvor du selv kan finde den iRobot som du ønsker. Måske du kan blive inspireret, og til sidst ender ud med at købe en iRobot. I denne artikel, vil vi beskrive nogle forskellige produkter fra iRobot, men også fortælle lidt om deres historie, og hvorfor vi hos Robotuniverset er blevet så forelsket, i lige netop iRobot.

iRobot robotstøvsuger – Roomba i3554+ 

Denne fine Roomba i3554+ robot fra iRobot, er til dig som der gerne vil forkæles med en af de bedste robotstøvsugere på markedet. Med enkelte tryk, kan du med din telefon starte, stoppe og styre din robotstøvsuger. Med dens utrolige styresystem, husker den tidligere ruter, og du kan derfor selv bestemme hvordan robotten skal kører rundt i hjemmet.

iRobot robotstøvsuger – Roomba i7150 

Med en Roomba i7150 er du altid i sikre hænder. Denne robot kører op til 75 minutter pr opladning, den har wifi, så det betyder at du kan starte og stoppe den, siddende på sofaen. Den er i sær god til dyrehår, og ligeledes rigtig snavsede steder. Den har nemlig et indbygget styresystem, som kan analysere rummet, og når der er en større plet end normalt, suger den endnu hårdere, og sikre sig at snavset forsvinder, inden den forlader området. 

iRobot Robotstøvsuger Roomba i7+ 7550 

Endnu engang finder vi en af de nyeste robotter fra iRobot serien. Denne gang, har vi at gøre med en “storebror” til i7150, som der kunne læses om tidligere. Denne robot kan kører op til 75 minutter, og ligesom de andre robotter fra iRobot, så kan den styres via telefonen. 
Denne robot er dog lige en tand nyere, og derfor er der blandt andet et lidt andet styresystem, som gør robotten vanvittig til rengøring i hjemmet.

 

Hvem er iRobot

iRobot er et Amerikansk firma, som siden 1990 har designet og produceret robotstøvsugere. I sær i starten af år 2000 tog danskerne iRobot til sig, og siden da har salget bare været opadgående. Trods de mange konkurrenter, som der findes i denne branche, så vender flere og flere bare tilbage til iRobot. Man kan finde nogle af vi bedste styresystemer hos iRobot, og teknologien har også udviklet sig så meget, at man kan styre de fleste nyere modeller med sin smartphone. 
I dag har iRobot solgt over 30 millioner robotter på verdensplan, og er et af de førende robotvirksomheder i hele verden. 
Virksomhedens robotter har løst mysterier om Den store pyramide i Giza, fundet skadelig olie under havets overflade i Den Mexicanske Golf samt reddet tusindvis af liv i konflikt- og kriseramte områder verden over. Selv Nasa har haft fat i iRobot, ikke for at støvsuge på månen, men iRobot var inspirationskilde til de første Micro Rovers, der blev brugt af NASA, og som ændrede rumfart for altid. Serien Roomba var den første praktiske rengøringsrobot, der banede vejen for en helt ny rengøringskategori i private hjem. Og som nævnt tidligere så er iRobot virkelig en virksomhed som levere fantastiske robotter, til en stabil pris. 

Billige robotstøvsugere

Er du på udkig efter en billig robotstøvsuger, med det nyeste teknologi. Samtidig med at du kan være sikker på at den holder i flere år. Så råder vi til at du køber en iRobot robotstøvsuger. 
Grunden til dette er at du sagtens kan finde robotstøvsugere til en pris på omkring 2.000 kr, men så er kvaliteten også derefter. Med en iRobot, kan du finde utrolig mange fede robotstøvsugere til omkring de 3-6000. Skulle det lyde dyrt i nogles øre, så skal man bare vide, at man virkelig får kvalitet for pengene. 

Målrettet rengøring

Med en iRobot robotstøvsuger, får du målrettet rengøring. Det betyder at du kan inddele dine rum, og sige via din smartphone, hvor robotten må rengøre, og hvor den ligeledes IKKE må rengøre. 
Dette er noget af den nyeste teknologi, som iRobot har udviklet. For at være helt ærlig, så er vi hos robotuniverset fuldstændig blæst bagover med denne teknologi, og det er også derfor vores kærlighed til iRobot er så stor.  Du kan læse mere mere om app’en, og hvilke fordele du får, ved at købe en iRobot robotstøvsuger. 
iRobot Home App

Blev du inspireret?

Vi hos Robotuniverset håber at du blev inspireret til dit næste robotstøvsuger køb. 
Nævnte vi ikke lige den robotstøvsuger som du håbede, så er du mere end velkommen til at se hvilke iRobot produkter, som vores samarbejdspartnere har. Du kan se mange flere robotstøvsugere her under

Tak for din tid – Hvis du skulle opleve, at der kom spørgsmål, så er du mere end velkommen til at stille dit spørgsmål i vores Robot Debat, så vil vi eller andre læsere besvare med bedste evner.

-Robotuniverset