Robotlegetøj

#indlægget indeholder reklame/affilliatelinks

Kan du huske hvor glad, du blev for dit legetøj, da du var lille? Hos Robotuniverset husker vi det, som var det i går. Man åbnede pakken, og sin første robot kunne både danse, spille musik, og bevæge sig. Siden dengang er teknologien bare blevet mere og mere teknisk, og derfor kan man også finde noget virkelig fedt robotlegetøj, på markedet. Vi har prøvet at undersøge mulighederne, og fundet frem til lidt forskellige ting, som man kan give i gave, eller bare købe til eget forbrug. Vi hos Robotuniverset elskede i sær LEGO som små, i sær Lego robotter. Derfor har vi fundet lidt af vores yndlings lego, som naturligvis er som en robot.

Robot til børn

Hos robotuniverset skriver vi rigtig meget om robotter til voksne, i form af plæneklippere, støvsugere osv. Dog findes der også en robotter til børn, derfor har vi fundet nogle af de robotter, som vi hos Robotuniverset elskede som børn, og derfor er vi sikre på at netop dine børn, vil blive virkelig glade for at få en robot. 

Robotlegetøj til børn er mange forskellige ting. For omkring 25 år siden, var det meget med robotter der skulle ligne mennesker der var lavet af møtrikker, hvor hvis man var heldig, kunne den sige lyde. Dog var det også en tid, hvor sci fiction film blev rigtig populære, og i sær Robocop var noget man virkelig var glad for. Derfor har ideerne til udviklingen på robotter hele tiden været der, men at få teknologien udført, har været en kæmpe proces.

De robotter som vi vil præsentere jer for her, er alle nogle, som der er beregnet til børn. Man kan som voksen selvfølgelig også godt lege med dem, hvis man har lyst. Men primære fokus her er en robot til børn.

 

Legetøj til børn

En Powerman interaktiv robot – Min første robot. bliver 100% et kæmpe hit hjemme i stuerne, vi har samlet lidt anmeldelser omkring hvad nogle af forbrugere har skrevet. Dem kan i se nederst på siden her.

Legetøj til børn, er noget der er utrolig vigtig for at barnet hele tiden, opretholder sin hjerne igang. Det er nemlig som barn, netop der, hvor hjernen skal udvikles, og den måde hjernen bliver udviklet på, det er ved at mærke, smage, lugte, sanse, men også have det sjovt, og lære noget. Du kan derfor med denne robot, lære dit barn flere forskellige ting. Som nævnt tidligere så kan denne Powerman både danse, spille musik, give regnestykker, og meget mere. Men den kan også være en lille drillepind. Alt sammen noget som børn elsker. 

Du kan få denne robot på Coop.dk  hvor du også kan finde mange andre produkter. Vi håber at du blev klogere på denne smarte lærerige robot, og så håber vi at dit barn bliver glade for gaven.

Noget helt andet robotlegetøj, som både børn samt voksne vil få glæde af. Det er et par VR briller – Vr briller er kommet for at blive, og den helt fantastiske nye teknologi gør, at man føler at man er fuldstændig inde i universet. Du bliver simpelthen draget ind i spillet. Men pas på, der florere sjove videoer på nettet, omkring voksne mennesker der bliver så grebet at de falder mm. 

Fjernstyret robot til undervisning

Du læste rigtigt. Det er nemlig sådan nu til dags, at der er lavet robotter til undervisning. Vi foreslår her hov Robotuniverset, at man prøver en Powerman interaktiv robot – Min første robot. Grunden til dette er, at den taler dansk. Den kan styres med en fjernbetjening. Og så er der en dansk manual med. Det man kan med denne robot, det er at den kan lære dit barn regnestykker, og teste generel viden. Dette er noget som alle børn vil elske, og så kan man samtidig få slappet lidt af som forældre. 

En Powerman kan udover at lære dit barn at regne, og almen viden. Så også både danse, spille musik, og skyde ud af munden. Vi hos Robotuniverset er i hvertfald helt oppe og kører over denne fjernstyret robot til undervisning.  Du kan se en lille video med Powerman robotten her.

Anmeldelser

 

Du kan ligeledes læse mange flere anmeldelser, og se hvor du kan købe din powerman via dette link: Powerman interaktiv robot – Min første robot

– Robotuniverset