El cykel til børn

#indlægget indeholder reklame/affilliatelinks

Har du overvejet at købe en el cykel til dit barn? Vi hos Robotuniverset, har kigget lidt rundt, og fundet en super fed el cykel til børn. Denne el cykel er ikke helt sĂĄ “normal” , som man kender en normal el cykel for at være. 

Her er der nemlig ingen pedaler, man skubber sig simpelthen frem ad, og den elektriske motor vil så hjælpe dig på vej. Den el cykel vi har valgt at fokusere på, er en Razor E Punk Børne Elcykel. Vi har skrevet om denne el cykel lige her under. Vi håber derfor at du bliver inspireret, og bliver klogere på denne fede model af en el cykel. 

Razor E Punk Børne Elcykel

En Razor E punk børne elcykel er den perfekte elcykel til dit barn. Hvis dit barn elsker at have fart over feltet, og trænger til at få brændt en masse energi af, på en rigtig fed måde. Så skal man måske overveje, en E punk børne elcykel.

Denne fede elcykel, kan køre helt op til 14 km/t, den har to bremser, og omkring en times batteritid, så der er rig mulighed for, at køre indkørslen igennem op til flere gange. De små fodtrin er til at have fødderne på, og er derfor ideal til mindre børn, og hvis man gerne vil have det rigtig vildt, så kan man slå de små fodtrin op. Der er et yderst behageligt sæde, og derfor inden farer for, at dit barn ikke vil elske sådan en lidt speciel elcykel.

  • 40 minutters køretid
  • Alder: 8+
  • Skal anvendes pĂĄ privat grund (Da det er et motordrevet køretøj)
  • 2 ĂĄrs garanti

Hvis du stadig er en smule i tvivl, sĂĄ er du velkommen til at se denne fede video, hvor der bliver lavet tricks, og forklaret lidt om produktet.

Vi håber at du og dit barn bliver glade for købet, at denne ultra fede razor E-punk el cykel til børn. 

Find forhandler her:

 

#Reklame – Videoen er lĂĄnt af RazorWorldwide og har derfor intet med Robotuniverset at gøre 

5/5