Robotgulvvaskere

På denne side vil der komme lidt tanker omkring robotgulvvaskere. Her får du vores erfaring, samt brugerens erfaring angående robotgulvvaskere. Så hvis du står og overvejer at købe en robotgulvvasker så prøv lige at læse med her. Vi håber at du kan bruge denne side som hjælp. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at stille det i robot debatten.

Hvad er en robotgulvvasker?

En robotgulvvasker gør generelt bare rengøringen i huset lettere. Du kender sikkert robotstøvsugeren, og en robotgulvvasker minder utrolig meget om en robotstøvsuger. Den primære funktion en robotgulvvasker har, det er at den kan vaske dit gulv, når du vil, og hvor du vil. Det er nemlig super smart, og nemt at bruge en robotgulvvasker. Påfyld maskinen med vand, smid lidt sæbe i, som der er beregnet til dit gulv, og vupti, så er vi igang. Det fede ved en robotgulvvasker er, at de ikke er specielt dyre, og det er noget som i sær manden / kvinden der har alt, bare MÅ EJE. Fordi helt ærligt.. Hvem elsker at vaske gulv?

Robotgulvvaskere til industri, og private

Robotgulvvaskere kan både bruges til industri, samt private. Dog skal man som regel op i en lidt dyrere model, når vi snakker industri. Det skyldes blandt andet, at der er flere m2 der skal vaskes, og at der som regel er mere beskidt, ude på kontoret, lagerhallen, industribygningen osv osv. Men generelt kan de fleste robotgulvvaskere godt klare at kører i virksomheder. Dog skal man lidt læse hvor mange L robotgulvvaskeren kan indeholde, samt hvad det anbefalede m2 til robotten indeholder. Det er samtidig også altid en god ide, at man lige kontakter sælger, INDEN man benytter en robotgulvvasker til industri.

Disse robotgulvvaskere anbefaler vi

Vi har kigget lidt ind på hvem der tilbyder robotgulvvaskere, og vi kan bare ikke komme uden om Roboteksperten.dk – Vi har kigget ind på deres robotgulvvaskere, og ser egentlig ikke nogle af dem dårlige. Derfor syntes vi klart, at du skal prøve at gå ind og finde den robotgulvasker som du finder mest interesant, og så håber vi at du bliver glad for dit køb.

Hvis vi alligevel skal anbefale en maskine, så er det enten iRobot Braava Jet m6 Robotgulvvasker som nævnt tidligere i artiklen, eller en iRobot Brava 390T, Som der også er en rigtig god robotgulvvasker, til lidt billigere penge.

Spørgsmål?

Skulle der opstå spørgsmål, så er du mere end velkommen til at skrive dit spørgsmål på vores robot debat side. Her vil vi selv, eller andre læsere svare på dine spørgsmål. Bare husk at hold den gode tone.