Robotstøvsuger til hundehår 2024

#indlægget indeholder reklame/affilliatelinks

Flere og flere har spurgt “Hvilken robotstøvsuger er egentlig den bedste til hundehår her i 2024” og det har vi hos Robotuniverset nu tænkt os at finde ud af. Derfor vil vi gennemsøge markedet efter de bedste robotstøvsugere. For at gøre det så nemt som overhovedet muligt for vores læsere, at finde den helt rette robotstøvsuger til hundehår. Vi håber at du kan bruge alt vores research, og at vi har gjort det nemmere for dig at vælge det helt rette produkt. 

Du kender det sikkert, der er hundehår over alt. Du støvsuger 3 gange om dagen, og du føler at hundehårene bare ikke gider at forsvinde. Men hvorfor ikke hjælpe dig selv med en robotstøvsuger som der er helt fantastisk til at fjerne hundehår. Vi vil gøre det nemmere for dig at få et rent og nydeligt hjem, selv om de små eller store pelsdyr løber rundt der hjemme.

Træt af at tømme støvsugebeholderen for hundehår?

Vi har netop fundet vinderen, på den robotstøvsuger som er den bedste til hundehår. Men noget vi hos Robotuniverset læser mere og mere, det er at nogle folk er trætte af at tømme deres robotstøvsuger ind i mellem. Derfor vil vi blot gøre opmærksom på, at du altså kan købe en Roomba J7+, som altså indeholder en dockstation, hvor alt støvet og dyrehår osv. altså bliver samlet. du kan faktisk nøjes med at tømme den mellem hver 3-6 måned. Naturligvis afhængig af hvor ofte din støvsuger kører. Du kan se udvalget på RoombaJ7+ her:

Forhandler:
Pris
Gå til butik

Vores anbefaling af robotstøvsuger til hundehår

For at en robotstøvsuger skal være perfekt til hundehår, er der en del krav den skal igennem. Vi hos Robotuniverset kigger rigtig meget på sugestyrken da vi mener at det er en af de vigtigste faktorer. Dog er det også vigtigt at kigge på hvordan støvsugeren vælger at støvsuge, da mange støvsugere kan have problemer med at kapere alt for mange hundehår.

Vi anbefaler at man anskaffe sig en iRobot Roomba J7 eller én af Neatsvors robotstøvsugere. Grunden til at vi vurdere at de to er de bedste robotstøvsugere til hundehår er at de begge har en fantastisk sugeevne, Neatsvor hele 6000 Pa) samtidig så er de er gode til at komme rundt i alle hjørner og de fungerer perfekt i alle hjem. De er også til en fordelagtig pris, og du sparer generelt bare besværet. 

Herunder vil vi komme med lidt forskellige inputs til, hvad det var der gjorde at det netop var disse to robotstøvsugere som var bedst til hundehår / dyrehår.

Grunden til at iRobot Roomba J7 samt Neatsvors X650 pro robotstøvsuger vinder, og score bedst i vores research er følgende:

  • Filter: Robotstøvsugeren skal have et Hepa-filter (High Efficiency filter). Det er det bedste filter til at støvsuge og kapere hundehår. Det er ligeledes også det bedste hvis der skulle være allergi i hjemmet, da det er med til at robotstøvsugeren grundigere end noget andet filter kan støvsuge gulvet
  • Sugeevne: Det er selvfølgelig rigtig vigtigt at robotstøvsugeren har en rigtigt god sugeevne. Det er nødvendigt for at robotstøvsugeren kan få alle støvpartikler med, samt sortere alle hundehårene selv om de skulle ligge på et gulvtæppe m.m. – Her vil vi i sær anbefale Neatsvors robotstøvsuger, som har en Pa på hele 6000! 
  • Teknologi: Teknologien er altid vigtig. I dette tilfælde er der en smart funktion indbygget i iRobot robotten. Denne funktion gør, at når den kommer til en plet, eller et sted hvor der er meget beskidt, så skruere den lige op for sugeevnen. Så den kan simpelthen regulere i sugestyrken. Det gør at Robotstøvsugeren ikke efterlader et beskidt spot, fordi den er så teknologisk klog.
    Neatsvors robot har ikke helt samme mulighed, men den har bare sygeevnen som burde tage det første gang + Dens smarte teknologi gør, at man kan fjernstyre robotten og starten den uanset hvor i verden du er. 

Disse ting er ting som vi ligger rigtig meget mærke til, når vi kigger efter en robotstøvsuger, som der skal være ekspert i at støvsuge hundehår. iRobot Roomba J7 samt Neatsvors robotstøvsugere lever op til alle disse krav, og det er derfor det er de to robotstøvsugere til hundehår, som vi hos Robotuniverset foreslår.

P.O.O.P funktionen til folk med husdyr

Der er mange gode grunde til, at købe den fantastiske Roomba J7 robotstøvsuger fra iRobot. Men noget af det, som man virkelig skal glæde sig til at opleve, ud over at den er rigtig god til at håndtere hundehår/kattehår mm. Det er at den også har noget af det nyeste P.O.O.P funktion indbygget. 

Hvis du sidder og tænker “P.O.O.P” det lyder da lidt, som noget mit kæledyr laver i ny og næ. Så har du gættet rigtigt. Denne robotstøvsuger kan nemlig scanne rummet, og HVIS uheldet er ude, så slipper du altså for at komme hjem til noget gulv fyldt med hundelort/kattelort. Robotstøvsugerens fede teknologi, gør nemlig at den kan scanne remedier fra dine kæledyr, og derved køre udenom. Smart ikk?

Hvis du gerne vil læse mere, omkring det her P.O.O.P, så har vi fundet en fin beskrivelse på iRobots hjemmeside.

Vinderen af den bedste robotstøvsuger til hundehår 2021:

Du kan også se meget mere omkring andre iRobot produkter ved at vælge dette link: iRobot robotstøvsugere  

Du kan læse meget mere omkring andre Neatsvor produkter via følgende link: Neatsvor robotstøvsugere

Vil du gerne læse mere omkring bedste robotstøvsuger til dørtrin så har vi også skrevet om dette.

Vil du se mere til iRobot, og blive endnu klogere på produkt serien, så har Roboteksperten.dk lavet en rigtig fin video, omkring alle produkterne. 

Det var alt fra robotuniverset for denne gang. Vi håber at du blev klogere på dit køb af robotstøvsugere til hundehår, og at du bliver glad for dit køb.

På gensyn – Robotuniverset.