Robotstøvsuger til hundehår 2022

#indlægget indeholder reklame/affilliatelinks

Flere og flere har spurgt “Hvilken robotstøvsuger er egentlig den bedste til hundehår her i 2022” og det har vi hos Robotuniverset nu tænkt os at finde ud af. Derfor vil vi gennemsøge markedet efter de bedste robotstøvsugere. For at gøre det så nemt som overhovedet muligt for vores læsere, at finde den helt rette robotstøvsuger til hundehår. Vi håber at du kan bruge alt vores research, og at vi har gjort det nemmere for dig at vælge det helt rette produkt. 

Du kender det sikkert, der er hundehår over alt. Du støvsuger 3 gange om dagen, og du føler at hundehårene bare ikke gider at forsvinde. Men hvorfor ikke hjælpe dig selv med en robotstøvsuger som der er helt fantastisk til at fjerne hundehår. Vi vil gøre det nemmere for dig at få et rent og nydeligt hjem, selv om de små eller store pelsdyr løber rundt der hjemme.

Forhandler:
Pris
Gå til butik

P.O.O.P funktionen til folk med husdyr

Der er mange gode grunde til, at købe den fantastiske Roomba J7 robotstøvsuger fra iRobot. Men noget af det, som man virkelig skal glæde sig til at opleve, ud over at den er rigtig god til at håndtere hundehår/kattehår mm. Det er at den også har noget af det nyeste P.O.O.P funktion indbygget. 

Hvis du sidder og tænker “P.O.O.P” det lyder da lidt, som noget mit kæledyr laver i ny og næ. Så har du gættet rigtigt. Denne robotstøvsuger kan nemlig scanne rummet, og HVIS uheldet er ude, så slipper du altså for at komme hjem til noget gulv fyldt med hundelort/kattelort. Robotstøvsugerens fede teknologi, gør nemlig at den kan scanne remedier fra dine kæledyr, og derved køre udenom. Smart ikk?

Hvis du gerne vil læse mere, omkring det her P.O.O.P, så har vi fundet en fin beskrivelse på iRobots hjemmeside.

Træt af at tømme støvsugebeholderen for hundehår?

Vi har netop fundet vinderen, på den robotstøvsuger som er den bedste til hundehår. Men noget vi hos Robotuniverset læser mere og mere, det er at nogle folk er trætte af at tømme deres robotstøvsuger ind i mellem. Derfor vil vi blot gøre opmærksom på, at du altså kan købe en Roomba J7+, som altså indeholder en dockstation, hvor alt støvet og dyrehår osv. altså bliver samlet. du kan faktisk nøjes med at tømme den mellem hver 3-6 måned. Naturligvis afhængig af hvor ofte din støvsuger kører. Du kan se udvalget på RoombaJ7+ her:

Forhandler:
Pris
Gå til butik

Vores anbefaling af robotstøvsuger til hundehår

For at en robotstøvsuger skal være perfekt til hundehår, er der en del krav den skal igennem. Vi hos Robotuniverset kigger rigtig meget på sugestyrken da vi mener at det er en af de vigtigste faktorer. Dog er det også vigtigt at kigge på hvordan støvsugeren vælger at støvsuge, da mange støvsugere kan have problemer med at kapere alt for mange hundehår.

Vi anbefaler at man fremskaffer sig en iRobot Roomba J7 Grunden til at vi vurdere at den bedste robotstøvsuger til hundehår er en iRobot Roomba J7 er, at den har en fantastisk sugeevne, samtidig så er den god til at komme rundt i alle hjørner og den fungere perfekt i alle hjem. Den er også til en fordelagtig pris, og du spare generelt bare besværet. 

Her under vil vi komme med lidt forskellige imputs til, hvad det var der gjorde at det netop var en iRobot Roomba J7, som der skulle få lov til at komme op som vores nr 1. når det omhandlede en god robotstøvsuger til hundehår.

Grunden til at iRobot Roomba J7 vinder, og score bedst i vores research er følgende:

  • Filter: Robotstøvsugeren skal have et Hepa-filter (High Efficiency filter). Det er det bedste filter til at støvsuge og kapere hundehår. Det er ligeledes også det bedste hvis der skulle være allergi i hjemmet, da det er med til at robotstøvsugeren grundigere end noget andet filter kan støvsuge gulvet
  • Sugeevne: Det er selvfølgelig rigtig vigtigt at robotstøvsugeren har en rigtigt god sugeevne. Det er nødvendigt for at robotstøvsugeren kan få alle støvpartikler med, samt sortere alle hundehårene selv om de skulle ligge på et gulvtæppe mm.
  • Teknologi: Teknologien er altid vigtig. I dette tilfælde er der en smart funktion indbygget i robotstøvsugere. Denne funktion gør, at når den kommer til en plet, eller et sted hvor der er meget beskidt, så skruere den lige op for sugeevnen. Så den kan simpelthen regulere i sugestyrken. Det gør at Robotstøvsugeren ikke efterlader et beskidt spot, fordi den er så teknologisk klog.
  • Drifttid: Robotstøvsugeren fra iRobot kan støvsuge op til 1 time og 15 minutter! Hvis det skulle være nødvendigt at den skal kunne støvsuge længere tid, så er dette ikke et problem. På grund af den smarte teknologi, så kan den gå hen i sin dock og oplade. Når den så er færdig husker den hvor den kom fra, og fuldføre rummet Smart ikke?

Disse ting er ting som vi ligger rigtig meget mærke til, når vi kigger efter en robotstøvsuger, som der skal være ekspert i at støvsuge hundehår. iRobot Roomba J7 lever op til alle disse krav, og det er derfor den støvsuger, som vi hos Robotuniverset foreslår.

Vinderen af den bedste robotstøvsuger til hundehår 2021:

Du kan også se meget mere omkring andre iRobot produkter ved at vælge dette link: iRobot robotstøvsugere  

Vil du gerne læse mere omkring bedste robotstøvsuger til dørtrin så har vi også skrevet om dette.

Vil du se mere til iRobot, og blive endnu klogere på produkt serien, så har Roboteksperten.dk lavet en rigtig fin video, omkring alle produkterne. 

Det var alt fra robotuniverset for denne gang. Vi håber at du blev klogere på dit køb af robotstøvsugere til hundehår, og at du bliver glad for dit køb.

På gensyn – Robotuniverset.