Robotplæneklipper til lille have

#indlægget indeholder reklame/affilliatelinks

Vi hos Robotuniverset er blevet spurgt, om vi ikke vil finde de bedste robotplæneklippere til en lille have, og det har vi nu valgt at undersøge. Noget af det, som vi kigger på, er blandt andet hvordan robotplæneklipperen klipper græsset, og om det laver mærker i græsset når den har kørt. Samtidig må den gerne have lidt fede detaljer, og så skal den kunne holde til nogle små ture. Altså batteriet må ikke blive forringet, fordi den ikke skal køre særlig langt. Vi kommer med de to robotplæneklippere vi vurdere er de bedste til små haver. I vores optik er en lille have altså en have på max 500m2. Vi håber at du bliver klogere på købet af en robotplæneklipper til en lille have, ved at læse med her.

Gardena Sileno City
Forhandler:
Pris
Gå til butik

På første pladsen kommer vi ikke udenom Gardena’s Sileno City 500. Grunden til, at det netop er denne model som der er bedst til at køre i små haver er følgende:

 • Kan køre i alt slags vejr
 • Stort set lydløs
 • Tyverisikret
 • Bygget til at klippe I små haver, på max 500m2.
 • Mulighed for at opsætte fast klippetider.
 • op til 35% hældning

Og meget meget mere. 
Som nævnt tidligere, så er det i sær vigtigt for Robotuniverset, at man køber en robotplæneklipper som er beregnet til små haver, og som ikke ødelægger græsset. Vi kan trygt fortælle, at hvis man køber denne maskine, så er man altså rigtig godt på vej, til en flot flot græsplæne. 

Robotplæneklipper til mindre haver

På 1. pladsen fandt vi som nævnt tidligere Gardena’s Sileno City 500  – MEN. Der var faktisk rigtig hård konkurrence, og en anden Robotplæneklipper til små haver som vi kiggede på, var faktisk en Worx Robotplæneklipper. Grunden til at vi har kigget meget ind på en Worx plæneklipper, nærmere betegnet Landroid 500, er nemlig fordi at den også lever op til de krav vi hos Robotuniverset stiller. Du kan læse med her under, hvorfor denne maskine er rigtig god til mindre haver.

Forhandler:
Pris
Gå til butik

På 2. pladsen finder vi som nævnt Landroid M500 fra Worx. Grunden til at vi har valgt, at fokusere ind på denne fantastiske maskine, når vi snakker om en robotplæneklipper til små haver er følgende:

 • Nem at opsætte
 • Klare plæner op til 500m2
 • Tilslutning via Wifi
 • Cut to edge (indbygget intelligens, som leverer en vedligeholdt og fantastisk flot græsplæne til perfektion.
 • Tyverisikret

Og meget mere..

Generelt så burde begge maskiner slå græsset til perfektion, og derfor kan man roligt købe begge robotplæneklippere hvis man har en lille have. Men det som vi hos Robotuniverset har lagt mærke til, er at man får virkelig bare noget lækkert for 1. pladsen fra Gardena. Så er du til hitech, og godt kan lide fede detaljer, så anbefaler vi at du vælger en Gardena sileno city 500. Er du mere “bare” til at din robotplæneklipper skal slå græsset, og du ikke skal kigge så meget på den, og lege med den, så spar de 1000 kr og køb en Wortex Landroid M500 robotplæneklipper. 

Blev du klogere?

Vi hos Robotuniverset håber at du blev klogere, på hvilken robotplæneklipper til små haver som du skal vælge. Er du på udkig efter andre robotplæneklippere, så har vi skrevet en del om Gardena serien, og vi har også lavet en generel top 5 over de robotplæneklippere vi syntes er bedst, ud fra en række specifikationer. 

 

Tak for dit besøg, og på gensøg