Gardena Sileno City

Gardena Sileno City
#indlægget indeholder reklame/affilliatelinks

Gardena Sileno City 350 vs 500 

For mange er det et svært valg, at vælge mellem to så fantastiske maskiner som Gardena sileno city 350 og Sileno city 500. Derfor har vi hos Robotuniverset undersøgt begge maskiner, og fundet frem til den, som vi syntes er det essentielle valg. Dog skal man huske, at valget i bund og grund, kommer an på. Sine egne behov.Vi kommer ikke til at sige den ene er bedre end den anden. Men vi vil komme med begrundelser for og imod på begge robotplæneklippere. 

Som det ses på billederne her under, så ligner de 2 maskiner ualmindeligt meget hinanden. Dette er fordi at det er samme design, og derfor er det “kun” det indre der tæller. Så om du skal vælge en Gardena Sileno City 350 eller en 500 kommer i hvertfald ikke an’ på størrelse af maskine, og design. Fordi ja. De er stort set ens.

Sileno City 350

Sileno City 350 er en maskine til de helt små haver. Ja, tro det eller ej. Så kan en Sileno City køre 350m2 på en opladning. Det tager omkring 15 minutter længere, at oplade en Sileno City 350 frem for en Sileno city 500. Det vil altså sige, at denne maskine tager omkring 75 minutter. Hvor en Sileno City 500 tager omkring 60 minutter. Her under vil der i punktform komme fordele ved en Sileno City 350.

⭐ Kan tilsluttes smartphone app’en
⭐ 5 års garanti 
⭐ 58dB (Næsten lydløs maskine)
⭐ Max plænehældning på 35%
⭐ Fungere i alt slags vejr
⭐ Kan navigere i smalle rum (ned til 60 cm)
⭐ Kan styres og huske tidligere ruter via smartphone
⭐ Velegnet til mindre græsplæner (max 350m2)

Som du kan se, er der et hav af gode ting, ved en Sileno City 350 robotplæneklipper fra Gardena.

Sileno City 500

Sileno City 500 er storebroren til Sileno City 350 modellen. Den helt store forskel er dog, at en Sileno City 500 kan køre helt op til 500m2. Det vil altså sige, hvis du ejer en græsplæne på max 500m2 så skal du lige kigge nærmere her. Maskinen lader fuldt op, på 60 minutter, og det er 15 minutter hurtigere end lillebroren på de 75 minutter. Her under vil der i punktform komme fordele ved en Sileno City 500.

⭐ 5 års garanti
⭐ 58dB (Næsten lydløs maskine)
⭐ Nem tilslutning
⭐ Tyverisikret 
⭐ Max plænehældning på 35%
⭐ Fungere i alt slags vejr
⭐ Velegnet til mindre græsplæner (max 500m2)
⭐ 3-bladet knive
⭐ Kører op til 65 minutter på en opladning

Endnu engang bliver vi forkælet af Gardena, og der er et hav af gode ting, ved en Sileno City 500 robotplæneklipper. 

Gardena Sileno City 500 vs Smart

Du sidder sikkert og undre dig over, hvad forskellen på en Sileno City 500 vs smart modellen er. Dette er meget enkelt. Der er stort set det samme udstyr i dem begge. Dog har smart modellen lige få ekstra futures. Du kan med en smart model tilkoble din telefon, og bruge både Apple Homekit, Google Assistant, Amazon Alexa & IFTTT (hvilket vil sige, at den kan tage i mod kommandoer. 
Du får smart modellen for 500 kroner ekstra. Så det handler i bund og grund om, om du har lyst til at den lige kan det ekstra. Fordi selve maskinen størrelsesmæssigt, og måden den klipper på, er den samme. Der er bare tilføjet lidt mere “hjerne” og på den måde, kan du nemmere programmere den helt rette oplevelse, til din græsplæne.

Gardena Sileno City Smart 

Som nævnt tidligere, så er det ikke den helt store forskel der er, på de klassiske modeller, og smart modellerne. Det er faktisk meget enkelt. Smart modellerne har en indbygget computer, som gør at man kan tilkoble sin telefon. Man kan få Apple Homekit, Google Assistant, Amazon Alexa & IFTTT (hvilket vil sige, at den kan tage i mod kommandoer. På den måde er du mere tilkoblet din robotplæneklipper, og det her er altså noget af den nyeste teknologi fra Gardena.