Robotstøvsuger til dørtrin

#indlægget indeholder reklame/affilliatelinks

Vi oplever en stor efterspørgsel på “hvilken robotstøvsuger der kan køre over dørtrin” og det har vi hos Robotuniverset valgt at kigge mere ind på. Vi har gennemsøgt markedet, og fundet frem to 2 forskellige modeller, som vi vurdere værende rigtig gode til dørtrin. Man skal dog huske, at der er stor forskel på dørtrin, og der findes et hav af forskellige. Det betyder altså at det altid er en god ide, først lige vurdere hvor mange dørtrin man har, hvor høje de er, og hvor lange de er.

Du kender sikkert det her med, du har købt en robotstøvsuger, som du egentlig er glad for, den går i stå hver gang den når et dørtrin, fordi den ikke kan køre over. Dette er noget vi hos robotuniverset nu kan hjælpe med. 

Robotstøvsuger der kan køre over dørtrin

Vi hos robotuniverset har kigget markedet igennem. De fleste robotstøvsugere kan køre mellem 1,5cm til 2cm. Men denne Electrolux PI92-4ANM robotstøvsuger er altså den støvsuger vi vurdere bedst til at køre over dørtrin. Grunden til dette er, at den kan køre over dørtrin op til 2,2cm, og helt op til 2,5cm på gulvtæpper. Det er derfor denne robotstøvsuger vi anbefaler til at køre over dørtrin. Samtidig så har den en fantastisk sugeevne, og faktisk hele 4 forskellige typer af sugestyrke. Du kan tilkoble din smartphone, og så kan du sågar også indstille rengøringsfrie zoner, hvis du har områder hvor du ikke ønsker støvsugeren skal køre. 

Så er du på udkig efter en robotstøvsuger som der kan klare nogle høje dørtrin, og som har en kraftig sugestyrke. Så anbefaler vi hos Robotuniverset klart at du skal kigge mere ind på denne robotstøvsuger fra Electrolux. 

Kan robotstøvsuger køre over dørtrin?

Om en robotstøvsuger kan køre over dørtrin? Det korte svar er JA – Det kræver dog at man laver lidt hurtig research, men hvis man vil være helt sikker, så kan man altid trygt købe en iRobot robotstøvsuger, da der er en fast teknologi som er bygget efter dette fra iRobots side. 

Når vi snakker om hvilken robotstøvsuger der kan køre over dørtrin falder det helt naturligt at man snakker iRobot støvsugere. Grunden til dette er, at stort set samtlige robotstøvsugere fra iRobot, er designet sådan, at de kan køre over dørtrin, nogle bedre end andre selvfølgelig.

Den Robotstøvsuger vi hos Robotuniverset vil anbefale til at køre over dørtrin er nok en Roomba i7 Plus. Grunden til dette er, at den anbefalende højde på et dørtrin for denne robot er 1,6 cm. Men som sagt fælles for alle iRobot støvsugere er, at de burde kunne klare en højde på omkring 2cm. 

Denne video er fra Roboteksperten.dk og beskriver hvilken robotstøvsuger der passer til dit behov.

Hvor høje dørtrin kan en robotstøvsuger klare?

En robotstøvsuger kan som regel, godt klare dørtrin, op til 2 cm. Det er meget sjældent at man finder nogle, der kan klare mere. De to dørtrin vi har fundet her i undersøgelsen kan klare omkring 2,5cm, og derfor er det dem, som vinder denne test. Så en robotstøvsuger med rigtig god kvalitet, kan max klare 2,5 cm dørtrin.

Det var alt fra Robotuniverset for denne gang. Vi håber at du blev klogere på dit køb af robotstøvsugere til dørtrin, og at du bliver glad for dit køb.

På gensyn – Robotuniverset.

Ps: Hvis du har husdyr, så kan du også læse meget mere om robotstøvsuger til hundehår her