Robotstøvsuger til dørtrin

#indlægget indeholder reklame/affilliatelinks

Vi oplever en stor efterspørgsel på “hvilken robotstøvsuger der kan køre over dørtrin” og det har vi hos Robotuniverset valgt at kigge mere ind på. Vi har gennemsøgt markedet, og fundet frem to 2 forskellige modeller, som vi vurdere værende rigtig gode til dørtrin. Man skal dog huske, at der er stor forskel på dørtrin, og der findes et hav af forskellige. Vi har dog testet en Neatsvor X650 Pro robotstøvsuger af, og er meget tilfredse med resultatet. Vi har her hjemme 2,7 cm dørtrin, og dem kan robotten sagtens komme over. Derfor er det robotstøvsugeren som vi vil anbefale til dørtrin.

Du kender sikkert det her med, du har købt en robotstøvsuger, som du egentlig er glad for, den går i stå hver gang den når et dørtrin, fordi den ikke kan køre over. Dette er noget vi hos robotuniverset nu kan hjælpe med. 

Robotstøvsuger der kan køre over dørtrin

Vi hos Robotuniverset har glædet os til at præsentere en nyhed. Vi har testet en Neatsvor X650 Pro robotstøvsuger, og efter nogle dage kan vi lyn hurtigt konkludere én ting. Den robotstøvsuger er velegnet til høje dørtrin. Herhjemme har vi dørtrin op til 2.7 cm, og dem kan Neatsvor X650 Pro faktisk godt køre over. Vi er naturligvis klar over, at der er forskel på dørtrin, og derfor er det naturligvis aldrig sikkert, at robotten kan klare lige netop jeres dørtrin. Men når vi kigger på markedet og ser at de typiske robotstøvsugere kan tage 2,0 cm. Så er det en ret stor forbedring, at denne robot kan tage op til 2,7 cm.

Netsvor X650 Pro har en fantastisk inteligent styresytem, og den er nem at tænde/slukke via app. Du kan ligeledes kortlægge din rute, og bestemme hvilke rum robotten skal køre I. Til slut vil vi også gøre opmærksom på, at det er en fantastisk robotstøvsuger med gulvvask, så du kan altså få støvsuget og vasket gulv samtidigt. Det syntes vi hos Robotuniverset er ret smart.

Vores anden anbefaling:

Kan robotstøvsuger køre over dørtrin?

Om en robotstøvsuger kan køre over dørtrin? Det korte svar er JA – Det kræver dog at man laver lidt hurtig research, men hvis man vil være helt sikker, så kan man altid trygt købe en iRobot robotstøvsuger, eller en Neatsvor Robotstøvsuger da de ofte er bygget netop med en teknologi som kan klare dørtrin.

Når vi snakker om hvilken robotstøvsuger der kan køre over dørtrin falder det helt naturligt at man snakker iRobot støvsugere samt Neatsvor støvsugere. Grunden til dette er, at stort set samtlige robotstøvsugere fra iRobot og Neatsvor, er designet sådan, at de kan køre over dørtrin, nogle bedre end andre selvfølgelig.

Den Robotstøvsuger vi hos Robotuniverset vil anbefale til at køre over dørtrin er nok en Roomba j7 eller en Neatsvor X650 Pro . Grunden til dette er, at den anbefalende højde på et dørtrin for denne robot er 1,6 cm. Men som sagt fælles for alle iRobot støvsugere er, at de burde kunne klare en højde på omkring 2cm. 

Hvor høje dørtrin kan en robotstøvsuger klare?

En robotstøvsuger kan som regel, godt klare dørtrin, op til 2 cm. Det er meget sjældent at man finder nogle, der kan klare mere. Dog kan vi anbefale at du kigger nærmere på ovenstående to robotstøvsugere. Hvis du har dørtrin over 2.5 cm, så kan vi anbefale at du kigger nærmere på Neatsvor’s robotstøvsugere, da de ofte kan tage over 2,5 cm. Faktisk har den robotstøvsuger vi har testet, klaret over 2.7 cm. 

Det var alt fra Robotuniverset for denne gang. Vi håber at du blev klogere på dit køb af robotstøvsugere til dørtrin, og at du bliver glad for dit køb.

På gensyn – Robotuniverset