Gardena

Gardena Sileno City
Gardena Sileno City
Gardena Sileno Life
Gardena Sileno+
#indlægget indeholder reklame/affilliatelinks

Gardena robotplæneklipper

Gardena er et velkendt mærke her i Danmark, og det er et mærke som vi ser over alt, i de danske haver. Med sine mange års erfaring, og en teknologi der bare vokser og vokser, så går man ikke helt galt i byen, hvis man vælger at investere i en Garena robotplæneklipper.

Gardena Sileno har lavet tre serier, som Robotuniverset vil kigge nærmere ind på. Der er nemlig tale om hhv. Sileno City, Sileno Life, & Sileno+ serierne. Disse serier lever op til samtlige standarder, vi hos Robotuniverset gerne vil se, i en robotplæneklipper. 

Modsat mange andre robotplæneklippere, så levere Gardena altid et elegant og unikt design, som der gør at man altid får lyst til at købe et Gardena Sileno robotplæneklipper produkt. 

Find den Gardena robotplæneklipper der passer til dit behov

Hvilken af serierne skal du nu vælge, tænker du sikkert. Vi prøver at gøre det lidt nemmere for dig, og vil derfor beskrive de forskellige serier til dig. Finder du en serie du syntes der er interessant, så kan du klikke på linket, og læse meget mere specifikt omkring den serie. Vi kommer ind på en masse forskellige detaljer om de forskellige serier, og vi håber derved at du finder den Gardena robotplæneklipper der passer til dit behov.

Gardena har nemlig gjort det ret nemt. Hvis man er på udkig efter en robotplæneklipper til de mindre haver, på max 500m2, så er det en Sileno City man skal have fat på. Er det til haver mellem 500-1250m2 så skal man have fat i en Sileno Life og til de helt store, skal man over i en Sileno+.

 

Gardena Sileno City
Gardena Sileno City

Gardena Sileno City

Sileno City serien har en lang række fordele, men på trods af den mindre størrelse, så skal man ikke tage fejl. Denne maskine er en fantastisk græsslåmaskine, som der kan køre helt op til 500m2 perfekt til en mindre have.
Derfor skal du vælge en Gardena Sileno City robotplæneklipper
⭐ Klipper i alt slags vejr
⭐ Stort set lydløs (58DB)
⭐ Fantastisk til mindre græsplæner
⭐ Brugervenlig Gardena app
⭐ Indbygget tyverisikring

Gardena Sileno Life

Gardena Sileno Life

Sileno Life serien har ligesom City serien en lang række fordele. Life serien kan bare lige den tand ekstra, som man kan prale med. Sileno Life serien har maskiner som der kan køre helt op til 1250m2, og klare en skråning på hele 35%.
Derfor skal du vælge en Gardena Sileno Life robotplæneklipper
⭐ Undgå striber i græsplænen
⭐ Perfekt til græsplæner op til 1250m2
⭐ Stort set lydløs (58DB)
⭐ Klipper i alt slags vejr 
⭐ Løftcensor – Den kan derfor køre over stort set alle overflader
⭐ Indbygget tyverisikring

Gardena Sileno+

Gardena Sileno+

Den sidste serie fra Gardena er intet ringere end Sileno+ serien. Disse fantastiske maskiner levere bare gang på gang. Sileno+ serien har maskiner der kan køre helt op til 2000m2, og så kan de klare en hældning på 35%.
Derfor skal du vælge en Gardena Sileno+ robotplæneklipper
⭐ Perfekt til græsplæner op til 2000m2
⭐ Klipper i alt slags vejr
⭐ Lavt lydniveau (60DB)
⭐ 3 blade
⭐ Indbygget tyverisikring
⭐ Over 1 times køretid på en opladning
⭐ LCD display med menu

Ekstraudstyr til din Gardena robotplæneklipper

Er du på udkig efter ekstraudstyr til din Gardena robotplæneklipper, så er du kommet til det rette sted. Klik på linket, og find det tilbehør som du står og mangler. Mange oplever at man køber en robotplæneklipper, men ikke lige har tænkt over de sidste detaljer, og skal derfor til at købe ekstraudstyr, og det er bare rigtig træls, når man bare var klar til at teste sin nye robotplæneklipper. Vi hos Robotuniverset foreslår at man lige kigger igennem hvilket udstyr som der skulle være med til sin robotplæneklipper, og derefter kigger på siden vi har linket, så vil man ret hurtigt finde ud af, om man mangler noget tilbehør til sin nye Gardena robotplæneklipper.

Installation af Gardena Robotplæneklippere

Det er nemt og enkelt at installere sin robotplæneklipper fra Gardena, alt du skal bruge modtager du sammen med din robotplæneklipper, og der er et hav af forskellige måder hvor på du kan installere din robotplæneklipper nemmest.

Vi forestår at du læser manualen igennem først, så du lære din robotplæneklipper at kende. Gardenas produkter, har så meget rigtig godt udstyr, at de faktisk har gjort det ret nemt at installere en robotplæneklipper. Vi hos Robotuniverset håber, at du får installeret din robotplæneklipper fra Gardena korrekt, og at du bliver glad for dit køb. 

Vi vedhæfter her, en installations video, som i meget gerne på kigge på, den passer til alle Sileno produkterne, og på den måde dækker den alle tre modeller. Videoen er fra Gardenas egen hjemmeside, og har intet med Robotuniverset at gøre.

Videoen er taget fra Gardenas hjemmeside, og har intet med Robotuniverset at gøre. Dette er bare en ekstra service til vores forbrugere fra Robotuniverset.