Top 3 robotstøvsugere – Bedst i test 2024

Robotstøvsuger bedst i test

Velkommen til Robotuniversets top 3-liste over de bedste robotstøvsugere i Danmark!

Robotstøvsugere er stadig populære i de fleste hjem, da de tilbyder en praktisk og effektiv måde at holde gulvene rene og fri for støv og snavs. Med avancerede teknologier og smart navigation kan robotstøvsugere udføre rengøringen for dig, mens du bruger din tid på mere vigtige opgaver, som blandt andet kan være madlavning, venner eller familie.

Vi har gennemgået og vurderet et bredt udvalg af robotstøvsugere og udvalgt de tre bedste modeller, der imponerer os mest med deres ydeevne, funktionalitet og brugervenlighed. Vores top 3-liste er baseret på vores knowhow på markedet, så det betyder altså at vi hjælper dig med at finde de bedste robotstøvsugere, men vi har nødvendigvis ikke testet dem af hjemme. 

Vi er spændte på at præsentere vores top 3 af robotstøvsugere, der tilbyder en kombination af avancerede funktioner, pålidelighed og imponerende resultater. Disse tre robotstøvsugere er vores anbefalinger til dig, der ønsker en effektiv rengøringsløsning til dit hjem.

Bedst i test: Neatsvor X650 Pro

5/5
5/5

Specifikationer:

Hvorfor er Neatsvor x650 Pro vores favorit?

Her hos Robotuniverset har vi fået lov til at teste denne fantastiske maskine i et par måneder, og vi må ærligt indrømme at maskinen tager benene væk under os. Den enorm stærke sugeevne kan bare tage alt op fra gulvet, og at du samtidig kan få vasket gulvet samtidig er en kæmpe bonus. Vi har prøvet maskinen på flere forskellige gulvtyper, og den rengøre bare til UG. 

Neatsvors X650 er bygget på den måde, at den tager ét rum af gangen, hvor den starter med kanterne, og derefter kører den systematisk fra side til side, for at få det hele med. Vi har flere gange tændt robotten når vi ikke har været hjemme via vores smartphone, og det er altid bare skønt, at man kan komme hjem til et rent hjem. Vi har faktisk ikke brugt vores håndholdte støvsuger, siden vi fik en Neatsvor x650 Pro robotstøvsuger. 

Du kan se alle specifikationer ovenover, men noget af det som overrasker os mest er måden den ståvsuger på, og hvor kraftig den faktisk er. Det er klart, at hvis du skruer helt op for sugestyrken, at så larmer den mere, end hvis du har den på lav hastighed, derfor kører vores robotstøvsuger typisk på et lavt program når vi er hjemme, og ellers får den fuld styrke når vi forlader matriklen. Dette er naturligvis smag og behag hvad man ønsker, men det er noget vi syntes er rigtig skønt!

2. iRobot Roomba J7

4.6/5
5/5

Specifikationer:

Køb en iRobot Roomba J7 med god samvittighed

Vi har desværre ikke selv prøvet en iRobot Roomba J7, men vi har i rigtig langtid anbefalet maskinen, grundet anmeldelser og specifikationer. Dette er en maskine som du ikke bliver træt af, og du vil med sikkerhed komme til at elske dem. 

En iRobot Roomba J7, kan ikke vaske/moppe gulvet, som de to andre robotter kan, men så kan denne robot så meget andet. Dette er en meget intelligent robot, og den kan derfor huske hvor og hvordan den kørte sidste gang, og så kan den styre udenom legetøj og eventuelle hundelorte. 

I sær hundelorte/kattelorte er noget, som mange danskere har oplevet, at deres robotstøvsuger ikke lige har bemærket, og det er altså træls at komme hjem til et hjem, hvor ens robotstøvsuger har kørt en lort rundt i hele huset. Det kan du undgå med en iRobot Roomba J7 model. 

iRobot er kendt for god kvalitet, og giver også op til 2 år garanti, hvis du køber direkte fra deres webshop:

3. Roomba Combo i8 

4.5/5
5/5

Specifikationer:

iRobots nyeste model Roomba i8

Vi hos Robotuniverset har desværre ikke fået mulighed for at prøve denne fantastiske maskine endnu, men det er en af iRobots nyeste maskiner, og ud fra maskinens specifikationer, så er dette virkelig en god robotstøvsuger til prisen. Den eneste grund til at denne robot ikke ligger bedre, end på 3. pladsen er, at vi ikke har hørt særlig mange anmeldelser om robotten endnu, og da vi heller ikke har testet den af, kan vi altså “kun” gå ud fra specifikationerne, og hvad vi læser på nettet. Det er det vi gør i langt de fleste tilfælde, men at læse mennesker bruge maskinen, og måske se videoer af den, er også med til at give et rigtig godt indtryk af hvordan den arbejder. 

Men dette er en rigtig fornuftig robotstøvsuger, som man sagtens kan købe med ro i maven. Vi anbefaler at hvis man er på udkig efter en robotstøvsuger med gulvvask, at man så kigger over på 1. pladsen Neatsvors 650x pro model, irobot Combo J7 eller denne nyeste model combo i8. 

Denne robot har en rigtig god sugeevne, den kan betjenes nemt og effektivt via smartphone, og så har den også poop funktionen, så den altså kan navigere rundt om evt. hunde/kattelorte. Meget effektivt hvis du har dyr. 

Tak for at du læste med

Robotuniverset siger tusinde tak for at du læste dette indlæg, vi håber at du blev inspireret, og blev klogere på dit valg af en ny robotstøvsuger. Vi har virkelig gået markedet i dybden, og kan med god ro i maven anbefale de 3 ovenstående robotstøvsugere. Det er helt små detaljer som skiller hver robot ad, og derfor er vi sikker på, at du bliver glad for dit køb uanset hvilken model du vælger. 

Herunder kan du finde forhandlere på de 3 modeller:

1. Neatsvor 650X Pro

Robotstøvsuger bedst i test

2. iRobot Roomba J7

3. iRobot Roomba I8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *