Gardena Sileno+

#indlægget indeholder reklame/affilliatelinks

Gardena Sileno+ er robotplæneklipperen fra Gardena, som du bare må eje, hvis du vil have lidt luksus. På denne side, vil vi komme lidt ind på 3 forskellige Gardena Sileno+ modeller. Nemlig Smart Sileno+ 1600, Smart Sileno+ 2000 & Sileno+ 2000. Disse 3 modeller kan alle 3 lidt forskelligt, men det vigtigste at understrege inden, det er at de alle 3 er fantastiske maskiner, og det er kun op til ens eget behov, hvilken model man skal have i lige netop sin egen have. Derfor vil vi hos Robotuniverset ikke komme med konkrete købsanbefalinger, når det omhandler Sileno+ serien, fordi de alle sammen er så fantastiske maskiner, på hver deres måde. 

Gardena smart Sileno+ 1600

Med en Gardena Smart Sileno+ 1600 får du mere end bare en robotplæneklipper. Denne robotplæneklipper er til dig, som der gerne vil nyde en veltrimmet græsplæne hver gang, som samtidig også ser ens ud, efter hver kørsel. Gardena Smart Sileno+ 1600 husker nemlig sine tidligere kørsler, og på den måde kan du få en ensartet græsplæne. Med en vægt på 9,8kg, og en højde på 25cm, så er det altså en stor robotplæneklipper vi har med at gøre. Den har noget af det nyeste teknologi, såsom Google Assistant, Amazon Alexa, Smarthome kompatibel, og så er der også en mobilapp der passer til. 

Det specielle ved denne maskine er også, at dens motor er Kulfri elektrisk, og det betyder at du har mindre reservedele at tænke på, og samtidig er det noget, som der er bedre for vores miljø.

Den har en klippebredde på 22cm, så det tager ikke langtid at klippe de ca 1600m² som denne fantastiske kan køre. Det tager sågar kun 60 minutter at lade maskinen op, så du kan hurtigt for trimmet græsplænen mange gange på en dag.

Specifikationer:

⭐ Altid kontrol via Gardena app’en
⭐ Tyverisikret
⭐ Nærmest lydløs (60Db)
⭐ Ensartet græsslåning, så den efterlader ikke striber på græsset.
⭐ IFTTT Integrering
⭐ Baghjulstræk
⭐ 1600 m²
⭐ 5 års garanti hvis du køber i 2021.

Du kan købe Gardena Smart Sileno+ 1600 her

Gardena Sileno+ 2000

Med en Gardena Sileno+ 2000 får du en robotplæneklipper som du ikke bliver træt af. Med dens rækkevide på hele 2000m2, har vi altså at gøre med en robotplæneklipper som der pynter til samtlige haver.
Det smarte ved en Gardena Sileno+ 2000 er, at den er fænomenal til at køre i ujævnt terræn. Så er du bange for at købe en robotplæneklipper, fordi din græsplæne er meget ujævn, så skal du ikke tøve med at købe denne maskine. Smalle passager er også lige meget, fordi den kan køre igennem utrolig smalle passager, bare robotten kan være der, så kan den klippe.

 

Specifikationer:

⭐ God til ujævn terræn
⭐ Lydløst design
⭐ 2000m2 
⭐ 5 års garanti hvis du køber i 2021
⭐ Kulfri
⭐ Tyverisikret
⭐ LCD display med menu
⭐ 22 cm klippebredde
⭐ 8,5kg (Den letteste af disse 3)

Du kan købe Gardena Sileno+ 2000 her

Gardena Smart Sileno+ 2000

Er du meget miljøbevist, og vil du gerne have at din græsplæne er ensformet uden nogen formår for striber. Så er en Gardena Smart Sileno+ 2000 lige noget for dig. Med dens ekstra lydsvage motor får du altså en robotplæneklipper som din nabo med garanti vil savle over. Har du egentlig undret dig over navnet Sileno? Det er nemlig ikke tilfældig. Det er betegnelsen for lydsvag, og med dens 58dB er det som at høre vinden blæse på en varm sommerdag.
En Gardena Smart Sileno+ 2000 er så klog en maskine, at den kan indstilles til at kontrollere græssets grohastighed, og på den måde kan du altid være sikker på at få det samme resultat. Dens innovative sensor Control-teknologi er noget af det bedste fra Gardena, og derfor kan du godt glæde dig til at prøve denne maskine.
Vi hos Robotuniverset anbefaler at denne maskine, da den har så meget ny teknologi og futures, at din græsplæne vil være knivskarp i mange mange år.

 

Specifikationer:

⭐ Ekstra lydsvag motor
⭐ Miljøvenlig bioklip
⭐ Smartphone-app
⭐ 35% plænehældning
⭐  58 dB
⭐ Kulfri
⭐ Tyverisikring
⭐5 Års garanti (Hvis du køber i 2021)
⭐ LCD display med menu
⭐ Noget af det nyeste teknologi
⭐ Innovative sencor
⭐ Kan aflæse din græsplænes grohastighed

Du kan købe Gardena Smart Sileno+ 2000 her