Robotstøvsuger til gulvtæppe

#indlægget indeholder reklame/affilliatelinks

Vi har på det sidste haft rigtig mange spørgsmål, omkring hvilken robotstøvsuger som der er bedst til gulvtæpper. Dette spørgsmål har vi nu taget til os, og derfor kan du nu læse hvilken robotstøvsuger der er bedst til gulvtæppet der hjemme. Det handler om et gulvtæppe som du kender det, men det er også til mindre gulvtæpper som robotstøvsugeren skal kunne køre over. Det har vi nu undersøgt og fundet frem til tre forskellige robotstøvsugere. Det skal dog siges, at gulvtæpper aldrig har været robotstøvsugerens bedste ven. En robotstøvsuger er som regel rigtig god til at “feje” snavset væk, og derfor er der oftest mange som oplever problemer med at gulvtæppet ikke bliver helt så rent som håbet. Vi har kigget rigtig meget på sugeevnen, og fundet inspiration på en helt masse andre grupper og hjemmesider, hvor vi nu har samlet vores erfaring til nedenstående.

Noget af det vigtigste når man kigger på robotstøvsugere til gulvtæppet, det er at det skal kunne suge alt snavset op. Men det skal så sandelig også kunne køre på gulvtæppet. Der er intet mere irriterende, end komme hjem i sit hus eller lejlighed, og så har robotstøvsugeren sat sig fast. 
Ud fra en lang række specifikationer, har vi fundet de tre nedenstående støvsugere, som alle kan det, som vi gerne vil have os med gulvtæppe. Nemlig at det kan støvsuge gulvtæppet godt, men så sandelig også komme op på gulvtæppet uden at sætte sig fast. Dette gælder alle slags gulvtæpper, og også selv gulvtæpper med frynser, eller andre “udfordringer” for en robotstøvsuger. 

Konklusionen er derfor, at hvis du skal vælge en robotstøvsuger til gulvtæppet der hjemme, så skal man være opmærksom på, at der kan ske problemer, men hvis man skal vælge 2, så vil vi hos Robotuniverset klart anbefale disse to:

Kan en robotstøvsuger køre på tæpper?

Dette spørgsmål er ret tricky. Fordi en robotstøvsuger kan godt køre på tæpper, men en normal robotstøvsuger fejer egentlig meget af snavset op, og har ikke en særlig stærk sugeevne. Så selv om at vi finder dem vi vurdere er bedst, til gulvtæppet. Så er det vigtigt, at man selv prøver at kigge lidt rundt også, og finder specifikationer som passer ens eget gulvtæppe. Gulvtæpper er jo ikke ens. Det kræver at man undersøger markedet først, det er nemlig ikke alle robotstøvsugere der kan køre på tæpper.
Vi har prøvet at kigge lidt rundt, og fundet dem som vi vurdere egner sig bedst til gulvtæpper. Vi håber at du bliver glad for din robotstøvsuger, og at tæpperne der hjemme bliver dejlig rene.

Vigtige specifikationer til robotstøvsuger der kan klare gulvtæpper 

Det vigtigste når du vil finde den helt rette robotstøvsuger til gulvtæppet, det er at du undersøger hvor mange cm robotstøvsugeren kan køre over, men også sugeevnen. Det er noget af det, som vi har kigget meget på, da vi har skulle finde de helt rette kandidater. Disse kandidater vil vi her under, kort opsummere lidt af det som gjorde, at vi faldt over netop det produkt.

  • Irobot roomba J7 – Er du på udkig efter en fantastisk robotstøvsuger, som der har noget af det nyeste teknologi, kan tilkobles smartphone, kan klare dyrehår & som der kan klare de fleste tæpper. Så tag lige et ekstra kig på Irobots nyeste skud på stammen. Nemlig en iRobot Roomba J7. Denne fantastiske maskine, kan navigere rundt i dit hjem, klare de fleste forhindringer, og generelt bare give en ganske ren fornemmelse i huset. 
  • Electrolux PI92-4ANM – Denne robotstøvsuger er fantastisk til ifht. højere gulvtæpper. Det er blandt andet også denne robotstøvsuger som der vandt vores test angående “robotstøvsuger til dørtrin“, Det betyder altså at denne robot, kan klare høje kanter, samtidig med at den har en høj sugeevne. Den er også rigtig god til at komme rundt i alle hjørner, og derfor kan du trygt købe denne robotstøvsuger, hvis du har høje gulvtæpper der hjemme.

Men igen. Det er individuelt fra tæppe til tæppe, og derfor vil det være en god ide, at kontakte firmaet man køber af, og høre hvordan de vurdere maskinen kan køre, på lige netop DIT gulvtæppe. Og som det ses i vores vurdering, så er de to “vindere” jo faktisk den vi har fundet der er bedst til hundehår, og den vi har fundet som der er bedst til dørtrin. Så man skal måske læse dem igennem, og vurdere om ens. gulvtæppe har lange hår, eller høj kant, eller hvordan det er lavet.

Det var alt fra robotuniverset for denne gang. Vi håber at du blev klogere ifht hvilken robotstøvsuger, som du skal vælge til dine gulvtæpper. Husk at hvis du døjer med hundehår, at så har vi også skrevet om robotstøvsugere til hundehår.

Tak for dit besøg – vi håber at du blev klogere, og glad for dit køb.