Robotstøvsuger til gulvtæppe

#indlægget indeholder reklame/affilliatelinks

Vi har på det sidste haft rigtig mange spørgsmål, omkring hvilken robotstøvsuger som der er bedst til gulvtæpper. Dette spørgsmål har vi nu taget til os, og derfor kan du nu læse hvilken robotstøvsuger der er bedst til gulvtæppet der hjemme. Det handler om et gulvtæppe som du kender det, men det er også til mindre gulvtæpper som robotstøvsugeren skal kunne køre over. Det har vi nu undersøgt og fundet frem til tre forskellige robotstøvsugere.

Noget af det vigtigste når man kigger på robotstøvsugere til gulvtæppet, det er at det skal kunne sige alt snavsen op. Men det skal så sandelig også kunne køre på gulvtæppet. Der er intet mere irriterende, end komme hjem i sit hus eller lejlighed, og så har robotstøvsugeren sat sig fast. 
Ud fra en lang række specifikationer, har vi fundet de tre nedenstående støvsugere, som alle kan det, som vi gerne vil have os med gulvtæppe. Nemlig at det kan støvsuge gulvtæppet godt, men så sandelig også komme op på gulvtæppet uden at sætte sig fast. Dette gælder alle slags gulvtæpper, og også selv gulvtæpper med frynser, eller andre “udfordringer” for en robotstøvsuger. 

Konklusionen er derfor, at hvis du skal vælge en robotstøvsuger til gulvtæppet der hjemme, så vil vi hos Robotuniverset klart anbefale disse tre:

Kan en robotstøvsuger køre på tæpper?

Det korte svar er JA. Dog kræver det, at man undersøger markedet først, det er nemlig ikke alle robotstøvsugere der kan køre på tæpper.
Dog har vi hos robotuniverset gjort det nemt for dig, og derfor har vi udpeget tre rigtig skarpe kandidater, og dem kan du se ovenover her. Vi håber at du bliver glad for din robotstøvsuger, og at tæpperne der hjemme bliver dejlig rene der hjemme.

 

Vigtige specifikationer til robotstøvsuger der kan klare gulvtæpper 

Det vigtigste når du vil finde den helt rette robotstøvsuger til gulvtæppet, det er at du undersøger hvor mange cm robotstøvsugeren kan køre over, men også sugeevnen. Det er noget af det, som vi har kigget meget på, da vi har skulle finde de helt rette kandidater. Disse kandidater vil vi her under, kort opsummere lidt af det som gjorde, at vi faldt over netop det produkt.

  • Bosch Rooxter – Denne robotstøvsuger har noget af det nyeste teknologi, og samtidig er det en Bosch model, og Bosch er et meget anerkendt mærke inden for støvsugere. Du får her en robotstøvsuger, som der kan klare gulvtæpper på grund af den høje sugeevne, og samtidig har robotten her en rigtig lang batteri tid + den har en af de nyeste filtre, som gør at den ikke kommer til at lugte beskidt på sigt. 
  • Irobot roomba i7150 – Denne robotstøvsuger er en af de billigere i rækken. Selv om at det er en billig robotstøvsuger, så skal du ikke lade dig narre. Nej denne maskine har en rigtig fin sugeevne, den kan klare højder helt op til 1,6cm, og derfor er det et lidt billigere men godt valg til dig som der har gulvtæpper rundt i huset.
  • Electrolux PI92-4ANM – Denne robotstøvsuger er fantastisk til ifht. højere gulvtæpper. Det er blandt andet også denne robotstøvsuger som der vandt vores test angående “robotstøvsuger til dørtrin“, Det betyder altså at denne robot, kan klare høje kanter, samtidig med at den har en høj sugeevne. Den er også rigtig god til at komme rundt i alle hjørner, og derfor kan du trygt købe denne robotstøvsuger, hvis du har høje gulvtæpper der hjemme.

Det var alt fra robotuniverset for denne gang. Vi håber at du blev klogere ifht hvilken robotstøvsuger, som du skal vælge til dine gulvtæpper. Husk at hvis du døjer med hundehår, at så har vi også skrevet om robotstøvsugere til hundehår.

Tak for dit besøg – vi håber at du blev klogere, og glad for dit køb.