Robotstøvsugere

På denne side vil der komme alt info omkring robotstøvsugere. Robotstøvsugere bliver mere og mere populære hjemme i de danske hjem, og derfor er denne side lavet til dig, som gerne vil have alt information samlet ét sted. Her kommer du til at se de mest populære robotstøvsugere, og du får vores vurdering på en lang række robotstøvsugere. Så følg med her på siden, og bliv inspireret til dit næste køb.

Hvad er en robotstøvsuger?

En robotstøvsuger er en lille rund robot, som der er programmeret til at kunne støvsuge i hjemmet, selv når man ikke er hjemme. Alle robotstøvsugere er bygget med et avanceret navigationssystem, som gør at de kan finde rundt i huset, og derved få rengjort hver en afkrog. Robotstøvsugere kan kører på stort set alle gulvbelægninger, og de fleste indstiller sågar børsterne efter hvad den kører på. De første robotstøvsugere kom på markedet i 2001, og i sær de sidste 5-10 år er teknologien taget fart. Nu ses robotstøvsugere hjemme i en lang række danskeres hjem, og derfor er denne blog også lavet, for at hjælpe den danske forbruger så godt som muligt, med at vælge den nye robotstøvsuger. Se evt:

Robotstøvsuger vs normal støvsuger

Langt de fleste har en fordom om robotstøvsugere, enten sidder de hele tiden fast, og ellers virker de bare ikke lige så godt som en klassisk håndstøvsuger. Dette er noget man har kigget meget på, og teknologien udvikles også hele tiden. Robotstøvsugere er fantastiske, og i sær til familier med en travl hverdag. Her hjemme sætter vi den tit til at støvsuge når vi forlader hjemmet, det betyder at vi altid kommer hjem til et rent hjem. Robotstøvsugere er i sær gode til hundehår, samt kattehår. Dog kan for mange møbler og ledninger på gulvet godt drille robotstøvsugeren, men det må man bare finde sig i, at der skal man lige sørge for at støvsuge selv. Men at støvsuge et helt hjem, eller en lille afkrog hvor der er et hav af ledninger. Så er det stadig en meget større hjælp, med en robotstøvsuger.

Hvor langtid holder en robotstøvsuger?

En robotstøvsuger holder strøm typisk mellem 60-150 minutter, dette varierer selvfølgelig meget af model. De fleste robotstøvsugere kan klare store arealer på under 60 minutter, og det bedste ved en robotstøvsuger er, at den selv finder tilbage til sin ladestation. Det betyder at hvis den når at løbe tør, så lader den sig selv om, og så kan du som regel via din Smartphone tænde den uanset hvor du befinder dig, dette kræver bare en robotstøvsuger som der har denne funktion. Men alt i alt så holder en robotstøvsuger typisk mellem 60-150 minutter, varierende af størrelse og model.

Hvordan vælger man robotstøvsuger?

Det er altid svært at vide, hvilke robotstøvsuger man skal vælge. Dog er der nogle få kriterier som vi hos robotuniverset har erfaret som der er rigtig vigtige at tænke på, inden man køber en robotstøvsuger

  • Hvilken overflade har mit gulv? (Hvis man har trægulv, eller almindelig nemt flisegulv, så kan de fleste robotstøvsugere sagtens klare støvet på gulvet. Men hvis du har gulvtæppe, så er det vigtigt at man vælger en robotstøvsuger med god sugeevne.)
  • Skal min robotstøvsuger også kunne vaske gulvet? (Du læste rigtigt, nogle robotstøvsugere kan også vaske gulvet efter sig. Det er dog typisk ret meget dyrere at have sådan en robotstøvsuger, og man skal tænke, om det er noget man regner med at man får brugt)
  • Skal man kunne tilgå robotstøvsugeren via app (De fleste robotstøvsugere er ikke tilkoblet Wifi, og der skal du manuelt hen og trykke start og stop, dog har de fleste timer på. Men der findes også robotstøvsugere som der er tilkoblet Wifi. Det betyder at du kan sidde hvor som helst, og tænde og slukke din robotstøvsuger. Så det handler om at tage stilling til om dette er nødvendigt, da de typisk koster lidt mere.)
  • Størrelsen på støvbeholderen (Det er også vigtigt at man tænker på størrelsen på støvbeholderen. Det er nemlig meget forskelligt. Så hvis du er den dovne type, som der hader at tømme din støvsuger. Så er anbefalingen at købe en der kan indeholde meget snavs)

Køb din næste robotstøvsuger

Er du blevet grebet af robotstøvsugerens vidunder. Så skal du klar vælge at købe en robotstøvsuger. Vi anbefaler at du køber den hos RobotEksperten.dk De har et kæmpe udvalg af robotstøvsugere, og andre robotter.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at stille dem under fanen “Robot debat“. Alle spørgsmål bliver offentligt tilgængelige, og hvis vi ikke kender svaret, så er der sikkert en anden bruger som der kan. Vi håber at alle vil hjælpe alle i dette fantastiske univers.