Robotstøvsuger med gulvvask

#indlægget indeholder reklame/affilliatelinks

Vi oplever flere og flere henvendelser på siden, og det er vi meget taknemmelige for – Denne gang har vi valgt, at undersøge hvilken robotstøvsuger med gulvvask, som der passer bedst i danskernes hjem. Som de andre gange, har vi undersøgt en lang række produkter. Vi læser alt fra anmeldelser, til specifikationer for at finde den helt rette og bedste robotstøvsuger med gulvvask. Husk at vi hos Robotuniverset, ikke selv har prøvet produkterne, men vi har som nævnt tidligere, undersøgt markedet tykt og tyndt.

Noget af det vigtigste, når du vælger en robotstøvsuger med gulvvask, det er to ting. Først skal støvsugeren være god, det nytter ikke at den ikke samler støvet op. Hvis støvet bliver på gulvet, så vil gulvet blive endnu mere beskidt, når robotten bagefter begynder at vaske gulvet. Ligeledes så er det rigtig vigtigt, at gulvmoppen/gulvvaskeren er af god kvalitet. Det er vigtigt, at der ikke kommer for meget vand på gulvet, men også at der kommer nok til at gulvet bliver ordentligt renset. Som du kan høre, er der mange faktorer der spiller ind, og det er derfor at vi har gjort det rigtig nemt for dig. Da vi nemlig har sammenlignet de robotstøvsugere med gulvvask som vi mener er de bedste på markedet.

Vi håber at du bliver inspireret, og at du bliver glad for et eventuelt køb.

Forhandler:
Pris
Gå til butik

Kan robotstøvsuger vaske gulv?

Det korte svar er JA. En robotstøvsuger kan godt vaske gulv. Det er dog vigtigt at man først undersøger både sugeevnen men også moppe funktionen.
Vi har sammenlignet en lang række robotstøvsugere med moppe, altså robotstøvsugere der rent faktisk kan vaske gulvet, men også efterlade det rent og pænt bagefter. De to vaskerobot vindere i vores test, ses her over.

Den ultimative pakke

Hvis du ønsker den helt komplette pakke, så anbefaler vi hos Robotuniverset, at du køber iRobot pakken som indeholder: Roomba i7 + Brava jet m6. 

Det smarte ved denne ultimative pakke er, at du får en robotgulvvasker + en robotstøvsuger, som kan snakke sammen. Det betyder at når din Robotstøvsuger, er færdig med at støvsuge, så giver den et signal til gulvvaskere, og så kører den en tur samme rute. På den måde, er du sikret et rent gulv, og et gulv som altid ser ens ud. Hvis man har en robotstøvsuger med gulvvask, så skal man være opmærksom på, at der altid er nogle ting som er blevet sparet væk, for at alle specifikationer kan være der. Du kan købe den ultimative pakke fra iRobot her:

Dette skal du vide om 2 i 1 robotter

Man tænker nok, at produkterne som der kan flere ting, ikke er lige så grundige som en specifik robot. Det er lige nøjagtigt derfor, at vi har sammenlignet og kigget både på sugeevnen, men også på moppefunktionen. Der er nemlig mange produkter på markedet, som der er 2i1 men hvor det færdige resultat ikke er så godt som ventet. Det er netop derfor at vi har brugt tid, og lavet research på de robotter, som vi ser bedst både på sugeevne, men også det at vaske gulvet.

Vi hos Robotuniverset håber at du bliver rigtig glad for dit køb, og at du evt. vil lade dig inspirere af nogle af vores andre indlæg. Hvis du f.eks har høje dørtrin i huset, eller døjer meget med hundehår, så har vi blandt andet fundet de bedste produkter til disse problemer.

Tak for at du læste med
– Daniel fra Robotuniverset