Robotstøvsuger med gulvvask

#indlægget indeholder reklame/affilliatelinks

Vi oplever flere og flere henvendelser på siden, og det er vi meget taknemmelige for – Denne gang har vi valgt, at undersøge hvilken robotstøvsuger med gulvvask i 2024, som der passer bedst i danskernes hjem. Som de andre gange, har vi undersøgt en lang række produkter. Vi læser alt fra anmeldelser, til specifikationer for at finde den helt rette og bedste robotstøvsuger med gulvvask. Husk at vi hos Robotuniverset, ikke selv har prøvet produkterne, men vi har som nævnt tidligere, undersøgt markedet tykt og tyndt.

Noget af det vigtigste, når du vælger en robotstøvsuger med gulvvask, det er to ting. Først skal støvsugeren være god, det nytter ikke at den ikke samler støvet op. Hvis støvet bliver på gulvet, så vil gulvet blive endnu mere beskidt, når robotten bagefter begynder at vaske gulvet. Ligeledes så er det rigtig vigtigt, at gulvmoppen/gulvvaskeren er af god kvalitet. Det er vigtigt, at der ikke kommer for meget vand på gulvet, men også at der kommer nok til at gulvet bliver ordentligt renset. Som du kan høre, er der mange faktorer der spiller ind, og det er derfor at vi har gjort det rigtig nemt for dig. Da vi nemlig har sammenlignet de robotstøvsugere med gulvvask som vi mener er de bedste på markedet.

Vi håber at du bliver inspireret, og at du bliver glad for et eventuelt køb.

Specifikationer:

 • 120-180 minutters batteritid
 • 6000 PA sugestyrke
 • Beholderkapacitet: 600 ml støv, 350 ml vand
 • App kompatibel med Google Home
 • No-Go-Zoner
 • 2 i 1 – Vasker og støvsuger samtidigt
 • og meget mere som du kan læse om via linket herunder:
4000 ,-
Køb den hos

Specifikationer:

 • 120 minutters batteritid
 • 210 ml vandbeholdning
 • App kompatibel med Google Home
 • Precision Vision Navigation
 • 2 i 1 robotstøvsuger og moppe
 • Løfter automatisk gulvmoppen helt væk
 • og meget mere som du kan læse om via linket herunder:
5000 ,-
Køb den hos

Disse robotstøvsugere med gulvvask anbefaler vi i 2024

Her i 2024 er robotstøvsugere med gulvvask et must-have for enhver, der ønsker en ren og skinnende bolig uden besvær. Mange af de nyeste Robotstøvsugere har et avanceret støvsugning og gulvvask i én smart løsning, hvilket sparer tid og kræfter. Med forbedret teknologi kan de håndtere forskellige gulvtyper, fra hårde trægulve til fliser, og sikre, at dit hjem altid er pletfrit.

Modellerne i 2024 er mere effektive end nogensinde før, med intelligent navigationssystemer, der undgår forhindringer og sikrer en grundig rengøring i alle hjørner. Mange af dem er også udstyret med app-styring, så du kan planlægge rengøringen, selv når du ikke er hjemme. Disse ting, er blandt andet faktorer, som vi hos Robotuniverset går meget op i.

Hos Robotuniverset holder vi konstant øje med de nyeste og bedste modeller på markedet.  Besøg os for at få de nyeste opdateringer og find den perfekte robotstøvsuger med gulvvask til dit behov.

Gør hverdagen lettere med en robotstøvsuger med gulvvask – fordi du fortjener et rent hjem uden besvær!

Derfor anbefaler vi ovenstående robotstøvsugere med gulvvask

Vi hos Robotuniverset anbefaler følgende to robotter, hvis du er på udkig efter en robotstøvsuger som både kan støvsuge men også vaske gulvet. Vi anbefaler at du kigger ind på begge maskiner, og selv danner et indtryk af de to modeller. Mange har forskellige præferencer, både med højde, udseende osv. Og det er noget som vi ikke har en stor holdning til. Vi kigger mere ind på sugeevnen, vandbeholdning, hvordan gulvet er efter en støvsugning/vask, og specifikationer generelt. Vi har opsummeret nogle af de væsenlige specifikationer under begge produkter. 

Kan robotstøvsuger vaske gulv?

Det korte svar er JA. En robotstøvsuger kan godt vaske gulv. Det er dog vigtigt at man først undersøger både sugeevnen men også moppe funktionen.
Vi har sammenlignet en lang række robotstøvsugere med moppe, altså robotstøvsugere der rent faktisk kan vaske gulvet, men også efterlade det rent og pænt bagefter. De to vaskerobot vindere i vores test, ses her over.

 

Roomba Combo Serien

iRobot har lanceret Roomba Combo serien. En serie som både kan støvsuge samt vaske gulvet samtidig. Vi anbefaler at du tager et nærmere kig på Combo serien, inden du overvejer dit næste køb af en robotstøvsuger med gulvvask, da vi ud fra specifikationerne er ret begejstret for denne nyhed.

Vi anbefaler
Roomba Combo J7

5000 ,-
Køb den hos
5000 ,-
Køb den hos

Dette skal du vide om 2 i 1 robotter

Man tænker nok, at produkterne som der kan flere ting, ikke er lige så grundige som en specifik robot. Det er lige nøjagtigt derfor, at vi har sammenlignet og kigget både på sugeevnen, men også på moppefunktionen. Der er nemlig mange produkter på markedet, som der er 2i1 men hvor det færdige resultat ikke er så godt som ventet. Det er netop derfor at vi har brugt tid, og lavet research på de robotter, som vi ser bedst både på sugeevne, men også det at vaske gulvet.

Vi hos Robotuniverset håber at du bliver rigtig glad for dit køb, og at du evt. vil lade dig inspirere af nogle af vores andre indlæg. Hvis du f.eks har høje dørtrin i huset, eller døjer meget med hundehår, så har vi blandt andet fundet de bedste produkter til disse problemer.

Vi anbefaler at du køber en robotstøvsuger som kan begge ting, så du ikke har to robotter til at stå. Men det er et fint alternativ, hvis du ikke er i problemer med plads mangel.

Forhandler:
Pris
Gå til butik

Den ultimative pakke

Hvis du ønsker den helt komplette pakke, så anbefaler vi hos Robotuniverset, at du køber iRobot pakken som indeholder: Roomba i7 + Brava jet m6. 

Det smarte ved denne ultimative pakke er, at du får en robotgulvvasker + en robotstøvsuger, som kan snakke sammen. Det betyder at når din Robotstøvsuger, er færdig med at støvsuge, så giver den et signal til gulvvaskere, og så kører den en tur samme rute. På den måde, er du sikret et rent gulv, og et gulv som altid ser ens ud. Hvis man har en robotstøvsuger med gulvvask, så skal man være opmærksom på, at der altid er nogle ting som er blevet sparet væk, for at alle specifikationer kan være der. Du kan købe den ultimative pakke fra iRobot her:

Tak for at du læste med
– Daniel fra Robotuniverset