Tilbehør til robotgulvvaskere

#indlægget indeholder reklame/affilliatelinks

Vi hos Robotuniverset har gjort det nemmere for dig, at finde ud af hvilken tilbehør som du skal bruge, når du har købt din robotgulvvasker.

Det er nemlig ikke helt lige meget hvilken tilbehør du køber, uanset om det er ekstra mopper, eller hvilken sæbe du skal bruge. Vi har gjort det nemt for dig, at finde det rette udstyr.

Husk at du kan se hvilke robotgulvvaskere vi anbefaler, ved at klikke på dette link: Robotgulvvaskere

Sæbe til robotgulvvasker

For at finde den rette sæbe til din robotgulvvasker, har vi været på udkig efter nogle forskellige faktorere.
Produktet må blandt andet ikke være skadeligt overfor din robotgulvvasker, og selvfølgelig ikke overfor gulvet. Ligeledes må det også gerne have en positiv effekt, så gulvet rent faktisk bliver rent. 

Hvis du skal have en sæbe til din robotgulvvasker, så vil vi klart anbefale at i får fingrene i sæbe fra iRobot, nemlig Braava Jet sæbe. Denne sæbe er lavet specifikt til iRobot robotgulvvaskere, og passer derfor perfekt til de produkter, som vi også anbefaler. Sådan en dunk her koster ikke mere end 149,- Når det omhandler produkter der skal ind i selve maskinen, så anbefaler vi altid på det kraftigste, at man vælger et mærke man kender, og evt. hvis mærket er af samme slags som maskinen, så 100% det produkt. Derfor er det også vigtigt at understrege, at vi kun anbefaler dette produkt, hvis man har en af iRobot Braava modellerne, da vi ikke specifikt kender kravene til andre mærker/modeller. 

iRobot braava jet sæbe

Grunden til at vi anbefaler en Braava jet sæbe fra iRobot, er egentlig som beskrevet ovenover ganske simpelt. Vi anbefaler altid at man køber originale produkter, fra mærker man kender. I og med vi som oftest reklamere for iRobot, og det kun er dem vi skriver om inden for robotgulvvaskere. Så var dette et helt perfekt match.

Med en sæbe Braava jet sæbe fra iRobot, kan du trygt overlade vaskningen af gulvet til din robot. Samtidig så har denne iRobot braava jet sæbe en fantastisk duft, og så passer den bare helt perfekt ind i alle iRobot Braava modeller

(OBS: Vi kender ikke til virkningen af andre modeller end iRobot, derfor anbefaler vi at man kontakter sin forhandler, for at høre om man må bruge produktet til sin robot, hvis ikke den er fra iRobot)