Robotplæneklippere

På denne side vil der komme alt info omkring robotplæneklippere. Robotplæneklippere ses mere og mere i de danske haver. Det er i sær personer som der bare ikke har tid til at slå græs hele tiden. Her i robotuniverset har vi samlet alt information ét sted. Her kommer du til at se de mest populære plæneklippere, og du får vores vurdering på en lang række robotplæneklippere. Så følg med her på siden, og bliv inspireret til dit næste køb.

Hvordan fungere en robotplæneklipper?

En robotplæneklipper fungere ved at små skarpe knive rotere lyn hurtigt rundt, og derved snitter græsset. De fleste robotplæneklippere har knive med rustfrit stål, og derved skal man ikke være nervøs for at have robotplæneklipperen til at stå udenfor. De fleste robotplæneklippere har også indbygget censor, og det betyder at hvis robotten skal krydse en stig, en vej, eller andet, så snitter den ikke i mens. Det vil sige, at man kan have to græsplæner, og samtidig vil én robotplæneklipper være nok.

De fleste robotplæneklippere har faktisk også indbygget gps, og det betyder at hvis uheldet er ude, og den bliver stjålet, så er det muligt at finde den igen. Samtidig virker plæneklipperen, kun inden for egne grænser, og derved vil en robotplæneklipper ingen værdi have for en tyv.

Robotplæneklipperen fungere ved at man graver en ledning rundt i have, og den ledning guider robotplæneklipperen, så den ikke går ud fra grænsen. Det vil altså sige, at du kan have din robotplæneklipper til at køre, når du ønsker det. UDEN at den stikker af fra dig.

Hvilken robotplæneklipper skal jeg vælge?

Der er et utal af forskellige robotplæneklippere på markedet. Det kan derfor være svært, at vælge den rette. Dog kommer der her, nogle faktorer som vi vurdere man kan kigge på, inden man køber:

  1. Hvor lang en rækkevide kan robotplæneklipperen køre?
  2. Hvor mange anmeldelser har robotplæneklipperen, hvad skriver folk?
  3. Kontroller mærket samt forhandler, inden du køber
  4. Undersøg specifikationer – evt. sammenlign med andre robotplæneklippere, som der koster det samme
  5. Hvad er dit behov? – Overvej om det er vigtigt for dig, at plæneklipperen kører døgnet rundt, eller om man skal kunne tænde fra sin smartphone.
  6. Læs/kommenter i vores robot debat, og se om andre brugere kender til den robot du overvejer.

Hvor meget skal en robotplæneklipper køre?

En robotplæneklipper kører når du har brug for det. De fleste har deres robotplæneklipper til at kører fast hver 2. dag. Andre en gang i ugen, og nogle sågar hver dag. Dette afhænger selvfølgelig af størrelsen på græsplænen, og hvor god en plæneklipper du har. Nogle robotplæneklippere kan du også vælge at programmere til, at skulle klippe græsset en præcis længde, og derved kontrollere plæneklipperen hele tiden selv, hvornår den skal starte.

Hvor stor robotplæneklipper skal jeg have?

Hvor stor en robotplæneklipper som der skal vælges, afhænger meget af størrelsen på græsplænen og hvad man ønsker af krav. Jo større desto dyrer bliver plæneklipperen, og jo flere futures kan plæneklipperen tilbyde. Så hvis man har en lille græsplæne, og sagtens kan leve med at den bare køre når man selv starter den, så kan man få nogle, til rigtig fornuftige penge. Hvis man har en større græsplæne, og ønsker at kunne starter over smartphone, samt have det nyeste grej på sin robotplæneklipper, så er det bedre at vælge en af de lidt større, men hvor prisen også er lidt dyrere.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at stille dem under fanen “Robot debat“. Alle spørgsmål bliver offentligt tilgængelige, og hvis vi ikke kender svaret, så er der sikkert en anden bruger som der kan. Vi håber at alle vil hjælpe alle i dette fantastiske univers.