Robotstøvsuger

Top 5 Robotstøvsugere

#indlægget indeholder reklame/affilliatelinks

Her finder du vores top 5 over de bedste robotstøvsugere i 2021. Testen tager udgangspunkt i  anmeldelser, specifikationer og hvad robotten kan til prisen. Vi har ikke afprøvet alle robotstøvsugere, men vi har gjort et kæmpe stykke forarbejde, for at finde lige nøjagtig den robotstøvsuger, som der er den bedste, også i forhold til prisen. Vi håber rigtig meget at du kan få inspiration til dit næste robotkøb.

Hvad kigger vi på?

  • Kan robotstøvsugeren støvsuge hundehår op? 
  • Kan robotstøvsugeren komme over dørtrin?
  • Hvilke futures har robotstøvsugeren?
  • Kan den tilkobles mobil?
  • Hvad er prisen? 

I denne top 5 har vi ikke produkter med, som der koster mere end 3.500-. Derfor er det en top 5 over de bedste billige robotstøvsugere.

Roborock S5 Max

På 1. pladsen finder vi Roborock Robotstøvsuger S5 Max White, som der var nomineret i prisen som årets robotstøvsuger 2020. Denne robotstøvsuger fra det velkendte mærke Xiaomi har ALT hvad Robotuniverset finder positivt i en robotstøvsuger. Den kan klare hundehår, som der var en af vores vigtigste parametre. Men derudover kan den klare dørtrin op til 2 cm, den har noget af det nyeste teknologi, og bliver med garanti din bedste ven der hjemme. 

Robotstøvsugeren fåes lige nu for 2.953,00-. 

Cecotec Conga 1099

På en flot 2. plads finder vi robotstøvsugeren Conga 1099. Denne kraftige robotstøvsuger, har stort set det hele, og var faktisk også meget tæt på at komme op på 1. pladsen. 
Dens flotte design, og nye styresystem, gør den til en fantastisk flot og robust robotstøvsuger. Denne støvsuger er fantastisk til hundehår, og du kan ligeledes tænde den når du vil og hvor du vil fra din smartphone, bare du har wifi i hjemmet.

Denne flotte robotstøvsuger fåes lige nu for kun 1.999,00-. 

iRobot Roomba i7150

På 3. pladsen finder vi det kendte mærke iRobot. iRobot har gjort det igen, og leveret denne geniale robotstøvsuger. Denne støvsuger, har fantastisk sugeevne, og har været med i bedst i test 2020, hvor den også løb med en pris. iRobot kender stort set samtlige danskere, og det er et mærke som vi alle VED levere virkelig gode støvsugere. Derfor kan man også trygt købe denne støvsuger, og vide at den vil virke i flere år. 

Denne støvsuger fra iRobot fåes lige nu for 3.799,00-.

Cecotec Conga 1690 Pro

På en flot 4. plads finder du denne Conga 1690 pro. Denne model er en fantastisk støvsuger til prisen. Den kan rengøre stort set alle overflader. Dens kraftige sugeevne, gør den i stand til selv at støvsuge gulvtæpper. Robotten her, kan startes over telefonen, så om du er i sommerhus, eller hvor du befinder dig, så kan du altid tænde denne robotstøvsuger.

Du får lige nu denne støvsuger til 3.399,00-, 

Roborock S6 MaxV

På 5. pladsen  finder vi denne fine maskine. Roborock S6 er en rigtig fornuft maskine til sin pris. Den har en masse ny teknologi,  Den har en rigtig kraftig sugeevne, og det er udviklingen til Roborock S5 Max, som fik en flot 1. plads, i denne top 5. Det betyder slet ikke at denne maskine er ringere, det eneste som der kunne skille disse to, var pris og udseende. Vil man gerne have en billigere robotstøvsuger skal man vælge nr 1, hvis man gerne vil give lidt mere, så vælger man den her, hvis man gerne vil have mærket Roborock.
Denne robot fåes til 3.777,00-.

Vores samarbejdspartnere

 

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores top 5 over robotstøvsugere, så er du mere end velkommen til at skrive ind på vores robot debat side, her vil vi, og/eller andre læse dit spørgsmål, og besvare det så godt som vi kan. Vi håber at du kunne bruge vores top 5 over robotstøvsugere, og at du har fået inspiration til, hvilken robotstøvsuger som du skal vælge fremover. 
Du kan finde vores robot debat øverst på siden, eller ved at klikke lige her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.